Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Διακοπές με τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι!

Οι καλύτερες συμβουλές από την British Airways.

Η British Airways έχει ετοιμάσει μία λίστα με τις πιο χρήσιμες συμβουλές για τις χιλιάδες οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά αυτό το καλοκαίρι :

Εάν επιθυμείτε να πάρετε μαζί σας στην πτήση το δικό σας παιδικό κάθισμα, βεβαιωθείτε ότι πληρεί τις προδιαγραφές που απαιτούνται από την αεροπορική εταιρία καθώς δεν έχουν όλες οι αεροπορικές εταιρίες τις ίδιες προδιαγραφές.
Πριν από την πρώτη πτήση του παιδιού σας στο δικό του κάθισμα, τοποθετήστε το στον καναπέ του σπιτιού σας με ένα μαξιλάρι ανάμεσά σας σαν διαχωριστικό και εξηγήστε του πως πρόκειται να είναι κατά τη διάρκεια της πτήσης
Πάρτε μαζί σας ένα μικρότερο πτυσσόμενο παιδικό καρότσι ώστε να μπορέσετε να το τοποθετήσετε στο ντουλάπι καμπίνας καθώς τα κανονικού μεγέθους παιδικά καρότσια συνήθως μπορούν να τοποθετηθούν μόνο στο χώρο αποσκευών.
Έχετε μαζί το αγαπημένο αρκουδάκι, μαξιλαράκι ή κουβερτάκι του παιδιού για να το βοηθήσετε να κοιμηθεί πιο εύκολα και να αισθάνεται πιο άνετα.
Μερικές φορές η αναμονή για την απογείωση ή την έξοδο από το αεροπλάνο μπορεί να είναι βαρετή για τα μικρά παιδιά. Μία μικρή σακούλα με λιχουδιές μπορεί να τους αποσπάσει την προσοχή και να τα κρατήσει απασχολημένα.
Παρόλο που η επίσκεψη στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια της πτήσης δεν επιτρέπεται πλέον, τα μέλη του πληρώματος συνήθως μπορούν να κανονίσουν μία επίσκεψη στο πιλοτήριο για τα παιδιά μετά την προσγείωση.
Εάν ταξιδέψετε σε προορισμό με μεγάλη διαφορά ώρας, προσπαθήστε να διαθέσετε δύο ημέρες κατά την επιστροφή σας για να δώσετε στα παιδιά τον χρόνο να προσαρμοστούν στην τοπική ώρα και την καθημερινότητά τους, πριν επιστρέψουν στο σχολείο ή τον παιδικό σταθμό.
Οι αεροπορικές εταιρίες συνήθως προσφέρουν τη δυνατότητα να προκρατηθούν θέσεις ώστε οι οικογένειες να κάθονται μαζί κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η British Airways προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στις οικογένειες που ταξιδεύουν με τα παιδιά. Στις υπερπόντιες πτήσεις η British Airways διαθέτει ιδιαίτερο παιδικό μενού, το οποίο οι γονείς μπορούν να προκρατούν δωρεάν, ενώ παράλληλα προσφέρονται στα παιδιά και πακέτα ψυχαγωγίας.

Επίσης το πλήρωμα καμπίνας και οι πιλότοι φροντίζουν ώστε τα παιδιά που ταξιδεύουν με την British Airways να έχουν ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι.

Η Carley Lear, συγκυβερνήτης και μητέρα δύο παιδιών, μας λέει: “Πολλοί πιλότοι, όπως και εγώ, αγάπησαν τα ταξίδια με αεροπλάνο σε πολύ νεαρή ηλικία, έτσι συνήθως μας ευχαριστεί να μοιραζόμαστε τον ίδιο ενθουσιασμό με παιδιά που θέλουν να μάθουν περισσότερα. Στο πιλοτήριο, δεχόμαστε με χαρά παιδιά όλων των ηλικιών που θέλουν να γνωρίσουν τους πιλότους, συνήθως κατά την αποβίβαση των επιβατών, που είναι η πιο κατάλληλη ώρα. Κάποιες φορές έχουμε αυτοκόλλητα και καρτ-ποστάλ για παιδιά και είναι χαρά μας να απαντάμε στις ερωτήσεις τους για την πτήση καθώς και για όλα αυτά τα κουμπιά στον πίνακα ελέγχου. Οι επίδοξοι μελλοντικοί πιλότοι μπορούν επίσης να ζητήσουν από τον πιλότο να υπογράψει στο προσωπικό ημερολόγιο ταξιδίων τους, που μπορούν να το πάρουν δωρεάν από το πλήρωμα καμπίνας κατά τη διάρκεια της πτήσης.”

Και ο Justin Cox, υπεύθυνος πληρώματος καμπίνας και πατέρας δύο παιδιών προσθέτει: “Καταλαβαίνω πως το να ταξιδεύει κανείς με τα παιδιά μοιάζει λίγο τρομαχτικό στην αρχή, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι έτσι. Μετά από 12 χρόνια εμπειρίας ως πλήρωμα καμπίνας στην British Airways θεωρώ πως ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές, το ταξίδι με αεροπλάνο μπορεί να γίνει πιο άνετο και διασκεδαστικό για τα παιδιά.

Το σύστημα ψυχαγωγίας στις πτήσεις της British Airways είναι καταπληκτικό, με μεγάλη γκάμα παιδικών προγραμμάτων, ταινιών και μουσικής ενώ δεν παραλείπω να έχω μαζί και ένα φορητό DVD Player ή ένα Ipod με τα αγαπημένα των παιδιών μου. Επίσης, πάντα αποφεύγω να παίρνω μαζί παιχνίδια με πολλά κομμάτια όπως τα παζλ. Είναι πιθανό τα κομμάτια να χαθούν κατά τη διάρκεια της πτήσης και αυτό μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό όταν φτάσετε στον προορισμό σας! ”

Για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ταξίδι σας με την British Airways, επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρίας www.ba.com, καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο 801 11 56000 ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...