Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

WIND Parent's day


Για μια ακόμη φορά η WIND πραγματοποίησε την εκδήλωση WIND Parent’s Day, μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, που εστιάζει στον γονέα εργαζόμενο και το παιδί του. 

Στο WIND Parent’s Day, το οποίο πραγματοποιείται λίγο μετά το κλείσιμο των σχολείων, οι εργαζόμενοι της εταιρίας υποδέχονται τα παιδιά τους στο χώρο εργασίας τους. Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να φέρει σε επαφή και να εξοικειώσει τα παιδιά με το εργασιακό περιβάλλον των γονιών τους, γεφυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την προσωπική με την επαγγελματική ζωή και προωθώντας τη μεταξύ τους ισορροπία.

Τα 500 και πλέον παιδιά που συγκεντρώθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο των εγκαταστάσεων της WIND στο Μαρούσι, το απόλαυσαν με την ψυχή τους, αφού είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να γελάσουν και να διασκεδάσουν παρέα με τους γονείς τους και να γευτούν αγαπημένες λιχουδιές. Με την πεποίθηση ότι η περιβαλλοντική μας ματιά και φιλοσοφία δεν μπορεί παρά να ξεκινάει από την εκπαίδευση των παιδιών μας, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού προσέφερε στα παιδιά συμβολικά δώρα από το WWF, με στόχο να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση όλων για το οικοσύστημα και την προστασία του και να συμβάλλει στην ισορροπημένη συνύπαρξη της φύσης με τον άνθρωπο.

Η κ. Λία Βασιλάκη, Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Ποιότητας και Ασφάλειας της WIND Ελλάς δήλωσε: «Βασικό μέλημά μας είναι να δώσουμε στους γονείς - εργαζόμενούς μας την ευκαιρία να φέρουν τα παιδιά κοντά στο εργασιακό μας περιβάλλον, ώστε να καταλάβουν καλύτερα ποιοι είμαστε και τι κάνουμε όλες αυτές τις ώρες που λείπουμε μακριά τους, και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα μέσα από την όλη διαδικασία. Η εκδήλωση είχε πραγματικά μεγάλη επιτυχία. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε θεσμό, πολύ αγαπητό από μικρούς και μεγάλους και όλοι το περιμένουμε με ανυπομονησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...