Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Νταντά-μέγαιρα κακοποίησε δίχρονο αγοράκι στη Χίο

Σοκ έχει υποστεί η κοινωνία της Χίου από την είδηση ότι μια 25χρονη χτύπησε ένα από τα δύο παιδιά τα οποία φρόντιζε, στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης. Η μητέρα του άτυχου παιδιού δύο ετών την κατήγγειλε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί εναντίον της δικογραφία για κακοποίηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με τη μητέρα, όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη, όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, ενώ βρισκόταν στην εργασία της, από τη νεαρή γυναίκα που είχε προσλάβει για να φυλάει τα δίδυμα αγόρια της, ηλικίας μόλις 2 ετών, τις ώρες που εκείνη και ο σύζυγός της έλειπαν στις δουλειές τους. Με φωνή που έτρεμε η νταντά ενημέρωσε τη μητέρα ότι το ένα από τα δύο μικρά έπεσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και χτύπησε. Η 25χρονη προσπάθησε να τη διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο η μητέρα, σε κατάσταση πανικού, έφυγε από τη δουλειά της άρον-άρον και μέσα σε λίγα λεπτά είχε φτάσει στο σπίτι της για να δει πώς ήταν ο γιος της.

Οταν μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε τα αγοράκια της να κλαίνε και το ένα από τα δύο να έχει εμφανή τραύματα στο πρόσωπό του, «πάγωσε». Αμέσως αναζήτησε την νταντά, αλλά μάταια, αφού η 25χρονη είχε φύγει από το σπίτι και είχε αφήσει τα δίδυμα μόνα τους. Σε κατάσταση αλλοφροσύνης και κλαίγοντας με λυγμούς, η γυναίκα τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι και μαζί ειδοποίησαν τον παιδίατρο. Ο γιατρός, αφού εξέτασε το αγοράκι, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα τραύματά του δεν είχαν προέλθει από ατύχημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά από ανθρώπινο χέρι! Οι γονείς, μη μπορώντας να συνέλθουν από το σοκ, μετέφεραν το παιδί τους στο νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, σοκαρισμένοι και απαρηγόρητοι, πήγαν «γραμμή» στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου προκειμένου να καταγγείλουν το περιστατικό.

Αμέσως οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 25χρονης, η οποία όμως παραμένει άφαντη. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς προκειμένου να υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και να οδηγηθεί η φερόμενη ως δράστις ενώπιον του δικαστηρίου. Σημειώνεται ότι η τοπική κοινωνία του νησιού έχει συγκλονιστεί από το περιστατικό, αφού πρώτη φορά στα χρονικά της Χίου η αστυνομία δέχεται τέτοιου είδους καταγγελία.
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΕΣΠΡΕΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...