Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Η «χαμένη βαλίτσα» σε μια μαγική περιπέτεια

Μια χαμένη βαλίτσα φτάνει στον προορισμό της έπειτα από πολλά χρόνια. Ένα κοριτσάκι την παραλαμβάνει και, περίεργο καθώς είναι, την ανοίγει. Η βαλίτσα κρύβει άγνωστα αντικείμενα που ταξιδεύουν το κορίτσι στη μακρινή αυτή ήπειρο και τους μύθους της. Την Κυριακή 22 Αυγούστου στο Γυμνάσιο Μύρινας της Λήμνου και την Τρίτη 24 Αυγούστου στην πλατεία του Άη- Στράτη, ο θίασος Ωκύπους και η παράσταση με τίτλο «Η απίστευτη και αληθινή ιστορία της χαμένης βαλίτσας και η μαγική της περιπέτεια», θα μας ταξιδέψουν σε έξι διαφορετικές χώρες της Λατινικής Αμερικής: την Ουρουγουάη, την Αργεντινή, τη Χιλή, το Περού, τη Νικαράγουα και το Μεξικό με τους μύθους να ξετυλίγονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων.

Ο θίασος Ωκύπους αποτελείται από καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Αργεντινή, τη Χιλή και την Κούβα. Αποτέλεσμα του διαλόγου μεταξύ των διαφορετικών πολιτισμών είναι μια παράσταση που ξυπνάει τη φαντασία και την περιέργεια των παιδιών για άλλους άγνωστους τόπους. Το 2009 ο Θίασος Ωκύπους και η «χαμένη βαλίτσα» τους περιόδευσε στην Αργεντινή.
Θεατρική απόδοση: Ιλιάνα Παζαρζή, δραματουργική επεξεργασία: Δέσποινα Νικηφοράκη, σκηνοθεσία: Θίασος Ωκύπους, σκηνικά - κοστούμια: Αθηνά Στούρνα, σχεδιασμός φωτισμών: Άγγελος Γουναράς, μουσική διδασκαλία: Άλκης Κόλλιας. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Μαριάνα Κούτουλα - Βρασάλοβιτς, Γιανέλ Λόπεζ, Ιλιάνα Παζαρζή.
Πληροφορίες: Κυριακή 22 Αυγούστου, Γυμνάσιο Μύρινας, Λήμνος, Τρίτη 24 Αυγούστου, πλατεία Άη Στράτη, ώρα έναρξης: 21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...