Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Στην παιδική  σκηνή του ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΥΜΕΛΗ ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ, την θεατρική σεζόν 2011-2012, θα παρουσιαστεί το παιδικό musical, «Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» απο το γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκρίμ «Οι τραγουδιστές της Βρέμης», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Ελλης Βοζικιάδου.
Τέσσερα ζωάκια, ένας γαϊδουράκος, ένας σκύλος, μία γάτα κι ένας κόκορας, βρίσκονται ξαφνικά χωρίς αφέντη. Κι επειδή και οι τέσσερις είναι «καλλίφωνοι», αποφασίζουν να κάνουν ένα μουσικό συγκρότημα και να ζήσουν από δω και πέρα τραγουδώντας. Στο δρόμο για την πόλη, όπου θα δείξουν στο κοινό το μεγάλο τους ταλέντο, πολλά διασκεδαστικά συμβαίνουν. Καθώς προχωρούν πεινασμένα και κουρασμένα από το δρόμο βλέπουν ένα αγροτόσπιτο κι αποφασίζουν να μπούνε μέσα να περάσουν εκεί τη νύχτα. Από το παράθυρο όμως βλέπουν ένα ληστή μέσα στο σπίτι που κλέβει και τρώει και πίνει χορεύοντας και τραγουδώντας. Τα ζωάκια εξοργισμένα με το θράσος του, αποφασίζουν να τον διώξουν με μια…..Συναυλία…!!!!
Ηθοποιοί: Μαρία Δρακοπούλου, Έλλη Λορέντη (β’ διανομή Μαρία  Στάβαρη) Κωνσταντίνος Τσιομήδης, Φιλίνη Παναγιωτοπούλου και Κωνσταντίνα Χαρατσάρη. 
Θεατρική  διασκευή – Σκηνοθεσία: Ελλη Βοζικιάδου
Μουσική : Διονύσης Κούτσης
Σκηνικά: Χαράλαμπος Σεπεντζής – Ειρήνη Χαρατσάρη
Κοστούμια: Ελσα Βώκου - Χαράλαμπος Σεπεντζής.
Εναρξη  παραστάσεων Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 16:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...