Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

"Το Εικαστικό Εργαστήρι απέδειξε τι μπορούμε να κατορθώσουμε με αθόρυβη και συστηματική δουλειά"

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε την Τετάρτη το βράδυ η ετήσια έκθεση με έργα μαθητών και σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου. 

Πλήθος κόσμου που κατέκλυσε από νωρίς την αίθουσα εκδηλώσεων στον Άγιο Κων-νο θαύμασε τις δημιουργίες παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στα τμήματα ζωγραφικής, κεραμεικής, αγιογραφίας και φωτογραφίας. 

Παρών στην έκθεση ο Δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός, φανερά ικανοποιημένος δήλωσε ότι «το Εικαστικό Εργαστήρι υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Χρ. Γαρουφαλή και με την έμπρακτη στήριξη της Δημοτικής μας αρχής απέδειξε τι μπορούμε να κατορθώσουμε με αθόρυβη και συστηματική δουλειά, κατακτώντας ένα υψηλό επίπεδο αισθητικής, με δράσεις και διακρίσεις που θα ζήλευαν πολλές πόλεις. Γι’ αυτό δικαιολογημένα και η κοινωνία του Αγρινίου το έχει αγκαλιάσει». 

Μεταξύ των παρευρισκομένων που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια ήταν ο Βουλευτής Αιτ-νίας υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κ.Δ. Σταμάτης,
η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Π.Κ. κ.Κ. Κατσαρή, η πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ.Λ. Κολοβού, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.Κ. Καλατζής και κ.Θ. Ζαρκαβέλης, η Πρόεδρος του τοπικού Διαμερίσματος Αγίου Κων/νου κ.Δ.Σελεβίστα ,πολλοί γονείς των μαθητών αλλά και σπουδαστές του Εργαστηρίου. 

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 22 Σεπτεμβρίου (10.00-13.00 & 18.00-21.00) ενώ τα μαθήματα της νέας χρονιάς θα ξεκινήσουν στις 4 Οκτωβρίου 2010.
http://acarnania.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...