Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Παγοδρόμια στην Αθήνα

Το πατινάζ στον πάγο είναι πανεύκολο, αρκεί να το εξασκήσεις δυο-τρεις φορές και να διαθέτεις ένα σχετικό ταλέντο στην ισορροπία.


Εμείς απλά βρήκαμε κάποια από τα πιο γνωστά παγοδρόμια στη χειμωνιάτικη Αθήνα, που γιορτάζει, όσο δύσκολο και αν ακούγεται για αρκετούς αυτό, τη Γεννηση του Χριστού και τον ερχομό του 2014, μιας ακόμη πολύ δύσκολης Χρονιάς, για τους περισσότερους από εμάς.


1. Παγοδρόμιο στο ATHENS HEART

Αισθητά μεγαλύτερο, βελτιωμένο και εξελιγμένο σε όλους τους τομείς, το παγοδρόμιο της ICE ARENA στο ATHENS HEART σας περιμένει έτοιμο να ανταποδώσει την αγάπη που δείξατε τα προηγούμενα χρόνια.

Το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της χώρας διαθέτει παγοπίστα που αγγίζει τις διαστάσεις ενός παγοδρομίου διεθνών προδιαγραφών, καθώς ξεπερνά τα 1.000 τ.μ., ενώ είναι σε θέση να φιλοξενήσει γονείς και φίλους σε έναν άνετο και όμορφο περιβάλλοντα χώρο.

Το παγοδρόμιο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εμπορικό κέντρο ATHENS HEART επί της οδού Πειραιώς 186 στον Ταύρο και έχει είσοδο και από το επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου (δίπλα από το κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ).  Είναι κλειστό με ειδική τέντα που περιβάλλει όλα τα μήκη και πλάτη της παγοπίστας, χωρίς να επιτρέπει στις καιρικές συνθήκες όλο το έτος να επηρεάζουν την άψογη ποιότητα του πάγου. Στο κορυφαίο παγοδρόμιο της χώρας μπορεί να βρει κανείς εκπαιδευμένους και έμπειρους προπονητές έτοιμους να βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους φίλους να πραγματοποιήσουν είτε τα πρώτα τους βήματα στον πάγο, είτε να ανέβουν επίπεδο στο όμορφο άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ.
Θα είναι ανοικτό καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 – 23:00, Σάββατο- Κυριακή 11:00-23:00 μέχρι το τέλος Απριλίου 2014.
Η είσοδος κοστίζει 10€ για όλους, με απεριόριστη διάρκεια παραμονής στην παγοπίστα για συνεχόμενη χρήση μία φορά την ημέρα, και στην τιμή περιλαμβάνονται φυσικά και τα παγοπέδιλα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο ICE ARENA: 6940 665707
Website: www.icearena.gr
Email: info@icearena.gr

2. Παγοδρόμιο στο Kosmopolis

O πολυχώρος του Odeon Kosmopolis επί της Λεωφόρου Κηφισίας 73 στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους περισσότερους από εσάς. Είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή στέκια για διασκέδαση στα βόρεια προάστια, σε μια επιφάνεια 27.000 τ.μ, τόσο για τους φίλους του κινηματογράφου (Odeon Cinemas) όσο και για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν τον καφέ τους, να πηγαίνουν για φαγητό, να κάνουν βόλτα με τα παιδιά τους σε ένα όμορφο περιβάλλον αλλά, φυσικά, και για το γνωστό και λατρεμένο από όλους σας ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ!

Και φέτος τον χειμώνα λοιπόν, για 5η συνεχή χρόνια, το πανέμορφο παγοδρόμιο στο Kosmopolis αναλαμβάνει να γεμίσει και πάλι με χαρά τον ελεύθερο χρόνο των μικρών και μεγάλων μας φίλων! Έτσι, μαζί με όλα τα καταστήματα, το Kosmopolis αναμένεται και αυτή την χειμερινή σεζόν να αποτελέσει μία από τις πληρέστερες διεξόδους για όσους ψάχνουν μία διαφορετική μα πολύ ενδιαφέρουσα ψυχαγωγία.

Το παγοδρόμιο στο Kosmopolis καλύπτεται πλήρως από μοντέρνου σχεδιασμού τέντα ώστε να πατινάρετε με άνεση και ασφάλεια κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες!

Ωρες Λειτουργίας: Καθημερινά 16:00 – 23:00 Σαββατοκύριακα: 11:00 – 00:00

Το Παγοδρόμιο θα παραμείνει ανοιχτό έως τα τέλη Απριλίου 2014.

3. Παγοδρόμιο στο Escape Center

Το Escape Center και τα Ster Cinemas που βρίσκονται στην καρδιά του Ίλιον, αποτελούν τρόπο ζωής από το 2003 και κρατούν συντροφιά σε χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά με τις ολοκληρωμένες προτάσεις για έξοδο, τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα.

Για 5η συνεχή χρονιά, το πανέμορφο και ανανεωμένο παγοδρόμιο τριακοσίων και πλέον τετραγωνικών μέτρων από την ICE ARENA, θα αναλάβει να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σας με χαρά, γέλιο και ξεγνοιασιά!

Από τις αρχές Δεκεμβρίου 2013 έως και τα τέλη Φεβρουαρίου 2014 θα σας περιμένουμε καθημερινά από τις 16:00 – 23:00 και Σαββ/κα από τις 11:00 – 23:00 για ατελείωτη διασκέδαση στον πάγο στο αγαπημένο σας στέκι στο Ίλιον!

Ο πάγος και το χιόνι θα έρθουν νωρίς νωρίς αυτή τη χρονιά στο Ίλιον και περιμένουμε να δούμε πολλές πιρουέτες, ατελείωτες τούμπες και πολλά χαμόγελα από εσάς και τους φίλους σας και φέτος στο αγαπημένο σας παγοδρόμιο!

Το Escape Center βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 67Α στο Ίλιον και είναι εύκολα προσβάσιμο από την Έξοδο 7 της Αττικής Οδού. Διάθεσιμες είναι 500 θέσεις δωρεάν υπαίθριου parking!


4. Παγοδρόμιο στο «VILLAGE shopping and more…»

H Ice Arena βρίσκεται από φέτος και στον πολυχώρο του «VILLAGE shopping and more…» από την 1η Δεκεμβρίου του 2013 και λειτουργεί ένα από τα πιο κομψά παγοδρόμια της Αθήνας καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα.
Στον προαύλιο χώρο του «VILLAGE shopping and more…», δίπλα από τις καφετέριες, τα εστιατόρια και τον παιδότοπο του εμπορικού κέντρου, φιγουράρει το παγοδρόμιο με την παγοπίστα έκτασης 400 τ.μ., καλυπτόμενη πλήρως από την όμορφη και πρακτική τέντα για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας ξεκινά πρώτα από τα σύγχρονα και γραφικά σπιτάκια του παγοδρομίου, με τις δύο παγόδες να δεσπόζουν από όλα τα μήκη και πλάτη του εμπορικού κέντρου, όπου το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει στην ενοικίαση παγοπεδίλων. Στη συνέχεια, οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι είναι έτοιμοι να απολαύσουν την κορυφαία ποιότητα πάγου για όσο χρόνο επιθυμούν, συνοδευόμενοι πάντα από το εξειδικευμενο προσωπικό της Ice Arena.

Το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό σας από το χώρο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα.

Ο πολυχώρος του «VILLAGE shopping and more…» καλύπτει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών καθώς, εκτός από τον σύγχρονο κινηματογράφο, διαθέτει δεκάδες καταστήματα για καφέ, φαγητό, γλυκά, παγωτό και κάθε είδους διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, αλλά μπορείτε και να πραγματοποιήσετε τα ψώνια σας στα εμπορικα κατα στήματα, επιλέγοντας ανάμεσα σε είδη για κάθε γούστο. Συνδυάστε τη βόλτα σας στον πάγο με ένα σνακ, μία ταινία, ένα ποτό ή ακόμη και ένα ρομαντικό δείπνο, σε ένα πολυχώρο που δημιουργήθηκε για να καλύψει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Καθημερινές 15:00 – 23:00
Σαββατοκύριακα & αργίες/γιορτές 11:00 – 24:00

5. Παγοδρόμιο στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace

Πραγματικά εντυπωσιακό είναι και το παγοδρόμιο στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι! Αποτελεί τμήμα του πάρκου «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» κι έμπειροι εκπαιδευτές παραδίδουν μαθήματα σε όποιον το επιθυμεί. Το κόστος είναι 5 ευρώ για μισή ώρα, 8 ευρώ για 1 ώρα και 10 ευρώ για όση ώρα θέλετε. Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace: Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι. Τηλ.: 210 6168888, Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 -23:00 και Σαββατοκύριακα και αργίες 11:00-23:00

6. Παγοδρόμιο στο Santa Claus Kingdom

Το παγοδρόμιο στο Santa Claus Kingdom ξεχωρίζει γιατί βρίσκεται σε ένα χώρο που βρίθει από χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Επιπλέον φιλοξενεί τακτικά επιδείξεις καλλιτεχνικού πατινάζ ενώ τα μικρά μας μπορούν να λάβουν μέρος και σε μαθήματα πατινάζ που γίνονται απ’ το Ice Kids Club. Το κόστος είναι 5 ευρώ για γονείς και 12 ευρώ για παιδιά κι αφορά στο ενιαίο εισιτήριο εισόδου στο πάρκο, το οποίο περιλαμβάνει και τη χρήση του παγοδρομίου. MEC Παιανίας, Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301, Παιανία Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10.00-22.00

7. Παγοδρόμιο στο Christmas Factory

Κι ασφαλώς δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το παγοδρόμιο στο Christmas Factory της Τεχνόπολις. Αποτελεί μέρος του Χριστουγεννιάτικου Εργοστασίου κι είναι ένα παγοδρόμιο – διάδρομος που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι! Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ για μισή ώρα, 7 ευρώ για 1 ώρα και 10 ευρώ για όσες ώρες θέλετε, Christmas Factory «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Τηλ.: 210 3475518, Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10.00-22.00

8. Γιορτές στη Μαρίνα Φλοίσβου
Παγοδρόμιο OnIce στην Μαρίνα Φλοίσβου χωρίς Τέντα

Παλαιό Φάληρο
Tηλ:2109871000-2

Επίσης Παγοδρόμια υπάρχουν στη Γλυφάδα, στο Badminton και αλλού

http://news.travelling.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...