Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Νέα Σμύρνη: Το οικονομικότερο Καρουσέλ και παγοδρόμιο της Αττικής!

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης και ο πρόεδρός του κ . Βαγγέλης Χατζατουριάν, αποχαιρετούν αυτή τη δύσκολη χρονιά προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά της πόλης και όχι μόνο να παίξουν μέχρι... τελικής πτώσης! 


Σε κανένα άλλο σημείο της Αθήνας  αλλά και της Ελλάδας, δεν θα βρείτε - όσο κι αν ψάξετε - αυτό το συμβολικό εισιτήριο:Παιχνίδι στο "Καρουσέλ" μόνο με 1 ευρώ και... ατελείωτο πατινάζ στον πάγο με 2 ευρώ τη φορά!

Όσο για το πόσο όμορφη είναι η περίφημη πλατεία της Νέας Σμύρνης, αυτό το αφήνουμε στη διακριτική σας ευχέρεια...


Ακόμη μια φορά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, αποφάσισε να αποχαιρετίσει αυτή τη δύσκολη χρονιά με εορταστική διάθεση και να καλωσορίσει το νέο έτος με αισιοδοξία, έχοντας πάντα συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες λόγω της κρίσης!

Με σκοπό να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους στιγμές ψυχαγωγίας και απόδρασης από τα καθημερινά προβλήματα των δύσκολων συγκυριών των ημερών μας, ο Πολιτιστικός Οργανισμός μεταφέρει τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη τη πόλη. Στολίζει και διακοσμεί τους δρόμους και τις πλατείες και μετατρέπει τη κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνη σε σημείο αναφοράς εορταστικών εκδηλώσεων και δράσεων για να υποδεχτούμε αισιόδοξα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...