Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η Μεγάλη Γιορτή Αρχίζει… την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού!

Ελάτε να ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και να σημάνουμε το καμπανάκι των Χριστουγέννων σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, happening, μουσική και λαμπερά πρόσωπα… Σας περιμένουμε όλους!!!


Το Όνειρο Χριστουγέννων, στολίζει το πιο εικαστικό δέντρο της Αθήνας και ξεκινά στις 11 Δεκεμβρίου, στην Λεωφόρο Κηφισίας 39, στους ασφαλέστατους στεγασμένους χώρους του Helexpo Μαρούσι. 

Εκεί λάμπει ο Μαγικός Παιχνιδόκοσμος, με καρουσέλ, τραμπολίνο, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και η μοναδική Καστροπολιτεία από έναν κόσμο φαντασίας και από την καλλιτεχνική δημιουργικότητα του σκηνογράφου Αντώνη Χαλκιά, όπου ο Άη Βασίλης μέσα στους κρυστάλλινους πάγους, τα ονειρικά κάστρα και τα μυστηριώδη φρούρια, περιμένει μικρούς και μεγάλους.


Ακόμη μπαζάρ δώρων, exclusive beauty για την ομορφιά, βιβλία, μουσικές εκπλήξεις, face painting να μεταμορφώνει και να σκορπάει γοητεία και χρώμα.

Κυρίαρχος είναι ο χώρος «Digital Christmas - eGaming» , η μοναδική και μεγαλύτερη εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις πτυχές της ψηφιακής ψυχαγωγίας και όχι μόνο. Πρόκειται για την Μέκκα, το απόλυτο βασίλειο των Video Games και του Ηλεκτρονικού αθλητισμού, με πάνω από 150 gaming stations, 20.000 ευρώ σε έπαθλα και δώρα, Next Gen corner (PS4 -Xbox ONE) και ένα πλήθος από δραστηριότητες όπως cosplay, Card and Board games, Music Parties, Arts & Crafts, δημιουργούν το επικότερο Gaming Event της Αθήνας.

Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε το www.oneiroxristougennwn.gr & www.egaming.gr

Και ακόμη, ευρύχωροι τόποι εξερεύνησης, χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας, ψυχαγωγίας αλλά και χαλάρωσης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για την απόλαυση των μεγάλων, ενώ στον εξωτερικό χώρο, σας υποδέχεται ένα κρυσταλλένιο, όλο πολικούς χρωματισμούς και παγωμένη μαγεία, τριακοσίων τετραγωνικών παγοδρόμιο.

Εκεί η ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ο Δήμος Αμαρουσίου συγκεντρώνουν τρόφιμα και φάρμακα για εκείνους που δεν πρέπει να νιώσουν απομόνωση, ενώ μέσα στο Όνειρο η HumanAid με το δικό της bazaar, δίνει μια ακόμα μάχη, για να νιώσουν όλοι καλύτερα αυτά τα Χριστούγεννα…

Γιατί η μαγεία, η γιορτή, το θαύμα και το όνειρο υπάρχουν αρκεί να το πιστεύεις, τόσο κοντά μας…

Τιμή εισιτηρίων:                                    7 ευρώ με πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και          τους χώρους                                                                
Χρόνος διοργάνωσης:                            11 Δεκεμβρίου με 6 Ιανουαρίου
Παραγωγή:                                             FS PRODUCTIONS
Διοργάνωση:                                          ΔΕΘ -  HELEXPO
Τηλέφωνα επικοινωνίας:                        210 6168456-210 6892110

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...