Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ωφελούμενων για τους παιδικούς σταθμούς

Αναρτήθηκαν στην ΕΕΤΑΑ τα ονόματα όσων πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2013-14 - Προβλήματα παρουσιάζει η ιστοσελίδα λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας


Ανακοινώθηκαν χθες, Κυριακή, τα ονόματα των ωφελούμενων μητέρων, τα παιδιά των οποίων θα εισαχθούν σε συγκεκριμένους παιδικούς σταθμούς βάσει του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» που χρηματοδοτείται απο το ΕΣΠΑ.  Η διαδικασία ολοκληρώθηκε μετά τις 11 το βράδυ και τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν  στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Να θυμίσουμε ότι στις 20 Αυγούστου είχαν ανακοινωθεί οι προσωρινοί πίνακες με τις εν δυνάμει ωφελούμενες μητέρες και τις απορριπτέες αιτήσεις και ακολούθησε τριήμερη διαδικασία της υποβολής ενστάσεων.

Πρέπει πάντως να τονιστεί ότι η ιστοσελίδα παρουσιάζει συνεχώς τεχνικά προβλήματα, λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας από ενδιαφερόμενους γονείς, κάτι που θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί από την εταιρεία.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα ονόματα των παιδιών που πληρούν τις προϋποθέσεις εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...