Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Δύο εκδηλώσεις για παιδιά, με το συγγραφέα Μάκη Τσίτα, στο ξενοδοχείο Porto Paros

Το Ξενοδοχείο Porto Paros και οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν
τους μικρούς τους φίλους σε 2 εκδηλώσεις με το συγγραφέα Μάκη Τσίτα.

Το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 στις 10:30 το πρωί, στο Pool bar του ξενοδοχείου, η παιδαγωγός Υπαπαντή Ρούσσου θα ζωντανέψει το βιβλίο ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ!

Το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 στις 10:30 το πρωί, στο Pool bar του ξενοδοχείου, η παιδαγωγός Ελένη Κουρνέτα θα ζωντανέψει το βιβλίο ΑΧ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

Σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Παρία Λέξις (Νάουσα Πάρου).

Mετά την κάθε εκδήλωση μπορείτε να επιλέξετε για τη διασκέδασή σας  τις νεροτσουλήθρες Aqua Paros δίπλα στο ξενοδοχείο!

 Ξενοδοχείο Porto Paros [Άι-Γιάννης (μετά τις Κολυμπήθρες), Πάρος, τηλ.: 22840 52669, www.portoparos.gr


 Βιογραφικό:
Ο Μάκης Τσίτας γεννήθηκε το 1971 στα Γιαννιτσά. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο. Από το 1994 ζει μόνιμα στην Αθήνα και εργάζεται στο χώρο των εκδόσεων. Διευθύνει το ηλεκτρονικό περιοδικό για το βιβλίο και τον πολιτισμό diastixo.gr.
Κείμενά του (διηγήματα, θεατρικά, ποιήματα) έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες και έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα μονόπρακτά του «Στην πλατεία» και «Η τηλεόραση» παίχτηκαν στο Θέατρο των Καιρών (σε σκηνοθεσία Έρσης Βασιλικιώτη). Διηγήματά του έχουν μεταφραστεί στα γερμανικά, τα ισπανικά, τα αγγλικά, τα εβραϊκά, τα σουηδικά και τα φινλανδικά.
Έχει εκδώσει δεκατρία βιβλία για παιδιά (τα περισσότερα από τις εκδόσεις Ψυχογιός), μία συλλογή διηγημάτων και το μυθιστόρημα «Μάρτυς μου ο Θεός» (εκδόσεις Κίχλη, 2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...