Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Και στην Ελλάδα ανακαλούνται 1.641 παιδικά κρεβάτια της ΙΚΕΑ

Πρόγραμμα ανάκλησης προς επισκευή των νεανικών κρεβατιών Kritter (πεύκο, κωδικός: 60090470) και Sniglar (οξιά, κωδικός: 50087166) εκτελεί η εταιρεία ΙΚΕΑ.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η ανάκληση στην Ελλάδα αφορά συνολικά 1.641 τεμάχια.

Στα συγκεκριμένα κρεβάτια υπάρχει το ενδεχόμενο να σπάσει η μεταλλική ράβδος που ενώνει τη προστατευτική ράγα στο σκελετό του κρεβατιού. Μία σπασμένη ράβδος θα μπορούσε να εκθέσει κοφτερά μεταλλικά άκρα, δημιουργώντας κίνδυνο τραυματισμού.

Η IKEA παγκοσμίως έχει λάβει επτά αναφορές σπασίματος της μεταλλικής ράβδου χωρίς όμως να αναφερθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Στο πλαίσιο της ανάκλησης προς επισκευή, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η IKEA καλούν τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν νεανικό κρεβάτι KRITTER ή SNIGLAR, να ελέγξουν άμεσα την ημερομηνία παραγωγής στη συναπτόμενη ετικέτα, που βρίσκεται στο προσκέφαλο ή στο κάτω μέρος του κρεβατιού.

Πελάτες με προϊόν που επηρεάζεται καλούνται να επισκεφθούν το κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ ή να επικοινωνήσουν με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 801 11 22 722 (από κινητό στο 210 35 43 403) άμεσα, ώστε να λάβουν δωρεάν ένα σετ επισκευής.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...