Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας, παράσταση στις κατασκηνώσεις Αγ. Ανδρέα

Η παράστασή «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας» κάνει στάση στις 20 Αυγούστου, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Ανδρέα). 

Η υπόθεση θεμελιώνεται στον διττό ρόλο της θεατρικής δραστηριότητας - και ως αυτοσκοπός αλλά και ως μέσο ανάδειξης ενός άλλου σημαντικότατου εκπαιδευτικού στόχου: της σημασίας των Βιβλίων, της Ανάγνωσης για τη διεύρυνση της παιδικής φαντασίας και την καλλιέργεια πολλαπλών αναφορών που ίσως καλυτερέψουν τη ζωή μας.

Θέατρο σιλουετών, τεχνικές σωματικού θεάτρου, τραγούδια και διαδραστικά παιχνίδια, διαπλέκουν τον κόσμο της παιδικής φαντασίας και των θρυλικών ηρώων των βιβλίων με αυτόν της πραγματικότητας.

Τέσσερις ηθοποιοί υποδύονται δεκαπέντε διαφορετικούς ρόλους σε ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στην ανθρώπινη δημιουργία, με συνοδεία ζωντανής μουσικής, που θα ενθουσιάσει τα παιδιά!

Η παράσταση «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας» παρουσιάστηκε με εξαιρετικές κριτικές στο Θέατρο 104 - Πρώην Κέντρο Λόγου και Τέχνης των εκδόσεων Καστανιώτη (η παράσταση ανέβηκε για όλη τη σεζόν -από Νοέμβριο μέχρι τέλη Απριλίου- και θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά, πάλι στο 104, από Οκτώβριο και εξής) καθώς επίσης σε φεστιβάλ, σχολεία, δήμους και συλλόγους σε όλη την Ελλάδα και στα πλαίσια της καλοκαιρινής  περιοδείας.

Την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι κατασκηνωτές.
Πληροφορίες
Τοποθεσία: Παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Ανδρέα)

Ημερομηνία: 20 Αυγούστου 2013

Πληροφορίες: http://magikotaxidi.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...