Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

«Ο Μάγος των Χριστουγέννων» στη Θεσσαλονίκη !


Ο Μεγάλος Μάγος του Χιονισμένου Βουνού φροντίζει πάντοτε για όλους τους ανθρώπους που η καρδιά τους είναι γεμάτη καλοσύνη. Το βάρος των χρόνων του όμως αρχίζει και κάνει την αποστολή του ολοένα και πιο δύσκολη και τα χιόνια στο Βουνό αρχίζουν να λιώνουν. Τα πνευματάκια των Χριστουγέννων και τα καλικαντζαράκια, οι μοναδικοί του φίλοι, αποφασίζουν πως ήρθε η ώρα να προσφέρουν και αυτά με τη σειρά τους ένα δώρο στον καλοσυνάτο μάγο. Αραγε θα τα καταφέρουν; Θα τους βοηθήσουν οι μικροί Θεατές;

Μια μαγική παράσταση που προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν συμμέτοχοι σε μια μοναδική διαδραστική, ξεχωριστή εμπειρία. Ο Μεγάλος Μάγος και τα πνευματάκια των Χριστουγέννων θα γοητεύσουν και θα παρασύρουν τους θεατές σε ένα μοναδικό ταξίδι που δεν θα θέλουν να τελειώσει και που θα θέλουν να κάνουν ξανά και ξανά….

Ηθοποιοί και χορευτές από τον θίασο του Θεάτρου Σοφούλη θα μας συντροφεύσουν στη ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

Συντελεστές: Παυλίνα Χαρέλα (σκηνοθεσία), Βαλεντίνο Βλάσης Βαλάσης (Σκηνικά-Κοστούμια), Κατερίνα Κερβανίδου (Χορογραφίες), Θοδωρ'ης Κυρατζής (Φωτισμοί)
Παίζουν και χορεύουν: Ηλέκτρα Γωνιάδη, Νάντια Δαλκυριάδου, Νίκος Ιωάννου, Κώστας Καφαντάρης, Χριστίνα Λατσαρνάκη, Δημήτρης Ράπτης.

Πρόγραμμα Παραστάσεων

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 28,29,30 Δεκεμβρίου στις 18.00

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 12,00

Σάββατο 1 Ιανουαρίου στις 18.00

Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 12.00 και 18.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ 2310 423 925

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...