Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ένα βιβλίο – μιούζικαλ: ΡΟΚ – Α – ΜΠΙΛΥ, Ο ΖΟΥΜΕΡΟΣ !

Η Spicy εγκαινιάζει με το βιβλίο – cd «ΡΟΚ – α – Μπίλυ, ο Ζουμερός !», μια νέα σειρά παιδικών διηγημάτων υψηλών προδιαγραφών.

Σε κείμενο της Αργυρώς Αγγελοπούλου και μουσική του Τόλη Κετσελίδη, η ιστορία του Μπίλυ του Ζουμερού (μια ρώγα σταφύλι!) ξετυλίγεται σε ένα φανταστικό κόσμο όπου οι φίλοι του (το τσαμπί και η σταφίδα…) ψάχνουν απεγνωσμένα τον Μπίλυ που το έσκασε για να ανακαλύψει τον κόσμο.

Σ’ αυτόν τον κόσμο θα συναντήσει τις λεμονόκουπες, τα χόρτα, το μπαρμπούνι και την μαρίδα, και άλλους φανταστικούς ήρωες, αλλά και την… αγάπη στο πρόσωπο της «Νέλλης, το Κουνέλι». Ταξίδι - περιπέτεια όπου ο ήρωας δεν θα διστάσει ακόμα και να φτάσει στα βάθη της θάλασσας για να κερδίσει την καρδιά της.

Το παραμύθι σχολιάζει η Μάρα Μεϊμαρίδη και προλογίζει ο Κώστας Φέρρης. Ενα βιβλίο που συνοδεύεται από ένα CD με 18 τραγούδια στα οποία πρωταγωνιστούν και τραγουδούν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Έλντα Πανοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Πένυ Ξενάκη, Σοφία Βόσσου, Βάσια Τριφύλλη, Γιάννης Γιοκαρίνης, Τζίμης Πανούσης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Μπέζος και Φιόνα Τζαβάρα.

Ένα βιβλίο – μιούζικαλ για μικρούς μικρούς, λίγο μικρούς και μεγάλους μικρούς!

Το βιβλίο έχει την χορηγία του ραδιοφωνικού σταθμού ΔIEΣΗ

Ημερομηνία Έκδοσης: 06/12/2010
Διαστάσεις: 14X21
Σελίδες: 112
ISBN: 978-960-436-333-9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...