Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Το Allou! Fun Park, καλωσόρισε την εορταστική περίοδο

Το Allou! Fun Park, καλωσόρισε τα Χριστούγεννα το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου με live show των VEGAS, χορό αλλά και ξεχωριστά δώρα για τους επισκέπτες του. 

Η βραδιά ξεκίνησε με χορευτές που με χορογραφίες breakdance και new-style «ζέσταναν» το κοινό για να υποδεχτεί το αγαπημένο του συγκρότημα. 

Οι VEGAS έκαναν θεαματική είσοδο στο πάρκο καθώς κατέφθασαν με μία εντυπωσιακή μαύρη λιμουζίνα. Μαζί με πλήθος fans, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, άναψαν τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φώτα του Allou! Fun Park, καλωσορίζοντας και επίσημα την εορταστική περίοδο του μεγαλύτερου πάρκου ψυχαγωγίας. 

Οι VEGAS ξεσήκωσαν τους επισκέπτες με ένα μοναδικό και άκρως εορταστικό live Performance, ερμηνεύοντας όχι μόνο τις επιτυχίες τους αλλά διασκευάζοντας γνωστά ξένα τραγούδια. 

Στην εορταστική αυτή ατμόσφαιρα αναδείχθηκαν και νικητές  του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού που διεξάγεται φέτος στο Allou! Fun Park και δίνει την ευκαιρία στους fans του, παίζοντας στα παιχνίδια του Allou! Fun Park να πραγματοποιήσουν τα πιο τρελά τους όνειρα…! 

Κάθε επισκέπτης, μπορεί να συμμετάσχει στην κλήρωση για να κερδίσει ένα μοναδικό δώρο εμπειρίας: πτήση με ιδιωτικό μονοκινητήριο αεροπλάνο, οδήγηση μιας κατακόκκινης Ferrari, βόλτα στην Αθήνα με πολυτελέστατη λιμουζίνα και πτήση στο κενό με παραπέντε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...