Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ

Ο αθλητής και συγγραφέας του best seller, που έγινε και θεατρική παράσταση ''Πέντε Σωματοφύλακες Κλεισμένοι Στο Ψυγείο'' με τον executive chef Θωμά Μπακοδήμο
Ένα ξεχωριστό πρωινό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και του Βρετανικού Συμβουλίου έζησαν όσοι βρέθηκαν στο κτήριο του Ιδρύματος την Κυριακή 13 Μαίου.

Οι πρωταθλητές, εκπαιδευτικοί και συγγραφείς βραβευμένων παιδικών βιβλίων Άννα Βερούλη και Νίκος Μιχαλόπουλος ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε μια αθλητική διαδρομή μεγάλων ''ονείρων'', δυνατών ''θέλω'' και ισχυρών ''μπορώ'', όπως είναι και το κλασσικό τους πια μήνυμα, μέσα από μία διαδραστική παρουσία λόγου, εικόνας, προσωπικών εμπειριών, αλλά και συναισθηματικών αλληγοριών, που σκοπό έχουν να δείξουν σε όλους, πως τα μεγάλα πράγματα στη ζωή πετυχαίνονται όχι γιατί συμβαίνει κάτι μαγικό, αλλά γιατί το θέλουμε πολύ και το πιστεύουμε βαθιά.

Ο Γιώργος Στυλιανός με την εκπληκτική συλλογή του Ολυμπιακών αντικειμένων και Ολυμπιακών δαδών οδήγησε το κοινό σε ένα Ολυμπιακό ταξίδι αντάξιο της ιστορίας του, αλλά και της σημασίας του για τον Ελληνισμό και φυσικά για ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα στην καρδιά της διεξαγωγής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας 2012 επί Ελληνικού εδάφους.

Επίδοξοι μικροί μάγειρες στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Ο executive chef Θωμάς Μπακοδήμος και η μοναδική ομάδα του έπαιξε μαγειρεύοντας με τα παιδιά, που για λίγο έγιναν μάγειρες και αγγίξε με τον πιο διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο το μοναδικό ταξίδι της διατροφής, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε ταξίδι γνώσης και φυσικά ενέργειας και υγείας. Πολύτιμος βοηθός και χορηγός η εταιρεία παραδοσιακών κρητικών προιόντων ''Ξαθέρι''.

Τέλος η επιστημονική ομάδα της Famelab οδήγησε μικρούς και μεγάλους μέσα από τα θεατρικά δρώμενά της στην ανακάλυψη της τεχνολογίας των σπορ και φυσικά στην εξήγηση της δυναμικής τους και των αποτελεσμάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...