Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η νέα σειρά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012 της Start-rite

Η νέα σειρά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012 της Start-rite αποτελείται από πολύ χρώμα, έντονες και εντυπωσιακές σειρές, όπου σταθερή παραμένει πάντα η δέσμευση της εταιρείας για προσφορά υψηλής ποιότητας παιδικών υποδημάτων με κορυφαία εφαρμογή. Tα νέα μοντέλα καλύπτουν ένα εύρος αποχρώσεων και στυλ που καλύπτουν κάθε ανάγκη και εποχή.

Η νέα σειρά Άνοιξη Καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από πληθώρα μοντέρνων σανδαλιών και υφασμάτινων παπουτσιών για παιδιά, καθώς και από μία επιλογή υποδημάτων για την έναρξη του νέου σχολικού έτους που θα ενθουσιάσουν και τον πιο επιλεκτικό νεαρό πελάτη - και τους γονείς φυσικά που επιθυμούν πάντα να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους, που στην περίπτωση των υποδημάτων αυτό συνεπάγεται υψηλής ποιότητας και εφαρμογής είδη υπόδησης.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Άνοιξη Καλοκαίρι 2012 είναι το τροπικό μοτίβο, όπου κυριαρχεί το χαλαρό και άνετο πνεύμα των σέρφερ και ο συνδυασμός χρωμάτων που συναντά κανείς στην Χαβάη. Τα έντονα χρώματα και η πλούσια ύφανση προσδίδουν έντονους, διασκεδαστικούς και εξωτικούς τόνους, με τη βοήθεια των λουλουδιών και των πουλιών που συναντάμε στα κοριτσίστικα παπούτσια και ζωγραφιστά υφασμάτινα και ατημέλητα λουκ των αγορίστικών παπουτσιών.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα ροζ, μωβ και μπλε με μεταλλικά στοιχεία και στα σχέδια για τα κορίτσια και το ανοιχτό μπλε και το χάλκινο με κόκκινα δερμάτινα και σουέτ στοιχεία για τα αγόρια.

Η συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι της Startrite είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Mothercare και Μουγερ, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...