Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κάρμεν Ρουγγέρη ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ


Φέτος αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε με την περίφημη «Αργώ» ως την μυθική Κολχίδα, για να γνωρίσουμε τις περιπέτειες του Ιάσoνα και των γενναίων Aργοναυτών. Αφού πρώτα μάθουμε τι ακριβώς είναι το χρυσόμαλλο δέρας και πως βρέθηκε στην Κολχίδα, θα παρακολουθήσουμε βήμα προς βήμα την προσπάθεια των Αργοναυτών να το βρουν και να το φέρουν πίσω στην πατρίδα.

Στην παράστασή μας αυτή τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του Φρίξου και της Έλλης, θα μάθουν ποιος είναι ο Ιάσονας, πως και από ποιον κατασκευάστηκε η «Αργώ», πως μαζεύτηκαν όλοι οι γενναίοι ήρωες στην Ιωλκό για να συνταξιδέψουν με τον Ιάσονα, και να πάνε στη Λήμνο – στο νησί της Χρυσής – στην Τροία – στον Ελλήσποντο, στην Κύζικο, στην Μυσία – να περάσουν τι Συμπληγάδες να φτάσουν στην Κολχίδα. Εκεί όπου ο Ιάσονας, με μεγάλη δυσκολία, θα κατορθώσει να πάρει το Χρυσόμαλλο Δέρας, θα γνωρίσει τη Μήδεια η οποία θα τον ακολουθήσει και θα τον βοηθήσει.

Τέλος θα παρακολουθήσουμε τον γυρισμό τους στην πατρίδα ζώντας ακόμα συγκλονιστικότερες περιπέτειες

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με το αναμφισβήτητο ταλέντο της και οι πολύτιμοι συνεργάτες μας, θα ζωντανέψουν αυτό το ταξίδι του Ιάσονα και για ακόμα μια φορά θα βάλουν την σφραγίδα τους στην ποιότητα των παραστάσεων που κάνουν για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
Συμμεριζόμενοι τις δύσκολες ημέρες που περνάει κάθε Ελληνική οικογένεια, αποφασίσαμε φέτος να μειώσουμε το κόστος του εισιτηρίου, χωρίς όμως να μειώσουμε την καλλιτεχνική αξία των παραστάσεων μας.

Η Αργοναυτική εκστρατεία είναι μια παράσταση με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη, που απευθύνεται με γνώση και σεβασμό στα παιδιά, που αποτελούν και την μοναδική ελπίδα για να μη ξεχαστεί η ιστορία αυτού του τόπου και να διατηρηθούν οι αξίες μας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο - σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνικά - κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή
Κίνηση - Χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας
Μουσική: Αντώνης Δελαπόρτας
Στίχοι τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής

Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί:
Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Πέτρος Κιοσσές, Στέφανος Κοσμίδης, Φωτεινή Μπακλατζίογλου, Γιάννης Νικολάου, Τάσος Παπαδόπουλος, Σπύρος Περδίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου, Θανάσης Τσιδίμης, Γιάννης Τσουρουνάκης

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Κάθε Κυριακή στις 11:30 & 14:45
Για σχολεία, καθημερινά μετά από συνεννόηση, στο ΤΕΧΝΙS τηλ.: 210 9345 378

Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία: 13€, Εξώστης: 11€, Οικογενειακό εισιτήριο 4 ατόμων: 45€,
Σχολικές παραστάσεις: 7€

Προπώληση εισιτηρίων:
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254 - Ταύρος (Διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ PARKING)
Τηλεφωνικά στο 2122540300 με χρέωση πιστωτικής κάρτας
www.theatron254.gr
Και στα καταστήματα Public

Πληροφορίες:
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Τηλ.: 212 2540300
Culture Factory Α.Ε. Τηλ.: 6978-188756

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...