Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

"Tαξίδι στην Χώρα Του Γέλιου"

Από τη θεατρική ομάδα ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΟΣΚΟΝΗ

Tο THEATROVICTORIA παρουσιάζει την παιδική παράσταση "Tαξίδι στη Χώρα του Γέλιου" της θεατρικής ομάδας 'Μπουμπουρόσκονη' από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 15:00 σε κείμενα και σκηνοθεσία της Μαρίας Μουζάκη.


Το εργο αναφέρεται σε δυο φίλους που προκειμένου να βρουν λύση στο πρόβλημα τους, μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες

Βρισκόμαστε σε μια Χώρα πέρα από  κάθε φαντασία! Σε μια Χώρα μαγική.. Στην Χαχανοχώρα! Εκεί όπου ζουν μονάχα χαρούμενα και γελαστά παιδια!Στην χώρα αυτή δεν υπαρχουν οι λεξεις "δάκρυα" και "στεναχώρια"! .. Μέχρι τώρα.. Γιατί, δυστυχώς, η χώρα αυτή βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο! Και φυσικά φταίει η κακιά μάγισσα Ζιζανέλλα, που θέλει να τους κλέψει την ευτυχία και το γέλιο τους! Μόνο ο κλόουν ο Φούσκας και ο φίλος του ο Ξυλοπόδαρος μπορούν να σώσουν την Χαχανοχώρα από την κακιά μάγισσα, που απειλεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμα της! Όλα τα χαχανόπαιδα έχουν εξαφανιστεί και πρέπει να τα βρουν! Θα τα βρουν άραγε;

Η συνάντηση τους με την  κακιά μάγισσα τους βάζει σε μεγάλους μπελάδες! Τα χαχανόπαιδα κινδυνεύουν!  Πως θα τα σώσουν; Αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια, μα πρέπει να διασχίσουν όλο το δάσος για να φτάσουν στην νεράιδα που ίσως μπορεί να τους βοηθήσει! Οι περιπέτειες τους θα είναι αμέτρητες! Ο Φούσκας πεινάει συνέχεια και τρώει ό,τι βρει μπροστά του, αψηφώντας τις συνέπειες! Ο Ξυλοπόδαρος θυμώνει και κυνηγάει τον Φούσκα μεσα στο δασος! Στην προσπάθεια του να πιάσει τον Φούσκα, ο Ξυλοπόδαρος χτυπάει και χάνει τις αισθήσεις του! Το χτύπημα αυτό φοβίζει τον Φούσκα και τον κάνει να υποσχεθεί οτι θα σταματήσει να παραπονιέται οτι πεινάει συνέχεια αρκεί να γίνει καλά ο φίλος του!

Κι ενώ όλα φαίνονται  ότι πάνε καλά, ένας μεγάλος τσακωμός έρχεται να χωρίσει τους δυο φίλους και να τους βάλει σε ακόμα πιο  μεγάλους και επικίνδυνους μπελάδες! Και φυσικά για όλα αυτά φταίει η κακιά μάγισσα!
Θα καταφέρουν άραγε να μείνουν δεμένοι μέχρι το τέλος; Είναι η φιλία τους τόσο δυνατή ώστε να νικήσουν μαζί τις δυσκολίες; Θα καταφέρουν να σώσουν τα χαχανοπαιδα και την Χαχανοχώρα;

Όλες αυτές  τις απαντήσεις θα μας τις δώσουν οι δυο φίλοι την Κυριακή 21 Οκτωβρίου  και κάθε Κυριακή στις 3 μμ στο φουαγιέ του THEATROVICTORIA!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Θεατρική Ομάδα: Μπουμπουρόσκονη
Σκηνοθεσία: Μαρία  Μουζάκη
Κείμενα: Μαρία  Μουζάκη
Παίζουν: Μαρία  Μουζάκη, Μαρία Μπαρούτα, Παύλος Φαλούτσος
Σκηνικά - Κοστούμια: Μπαμπουρόσκονη
Μουσική: Σοφία  Μουρατίδου

INFO:
ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Κυριακή: 3:00μμ
Διάρκεια: 70 λεπτά

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 8,00 €

THEATROVICTORIA
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 5 (3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 119)
200 μέτρα από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 – 8233125 & 6972964339
www.theatrovictoria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...