Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Γιορτή Παιχνιδιού και Μαγειρικής παρέα με τα ζυμαρικά Barilla Piccolini

Με πολλά παιδικά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή Παιχνιδιού και Μαγειρικής», στο πλαίσιο του διαγωνισμού Barilla Piccolini, τα πλέον αγαπημένα ζυμαρικά των παιδιών.

Οι μοναδικές δημιουργίες με ζυμαρικά Barilla Piccolini από τον γνωστό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου μάγεψαν και ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε μοναδικούς γευστικούς προορισμούς. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να δεχθούν πολύτιμες συμβουλές διατροφής για τα παιδιά από την διαιτολόγο κα. Ελίνα Ασημακοπούλου, η οποία υπογράμμισε την υψηλή διατροφική αξία, των ζυμαρικών Barilla Piccolini, τονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για παιδιά.

Οι μικροί φίλοι των Barilla Piccolini απασχολήθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο «Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης και κατασκευών». Με τη βοήθεια ειδικών παιδαγωγών και κύριο υλικό τα ζυμαρικά διαφόρων σχημάτων και μεγεθών συνέθεσαν πρωτότυπες δημιουργικές κατασκευές. Παράλληλα, με τη βοήθεια ειδικών θεατροπαιδαγωγών, παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά με παιχνίδια και δοκιμασίες στην θεατρική παράσταση «Οι σωματοφύλακες της κατσαρόλας», με θέματα υγιεινής διατροφής.

Μικροί και μεγάλοι αποχαιρέτησαν τη Γιορτή Μαγειρικής και Παιχνιδιού με χαμογελαστά πρόσωπα, και χέρια φορτωμένα με πλούσια δώρα . Γονείς και παιδιά, μοιράστηκαν μοναδικές στιγμές και ανακάλυψαν το νέο μαγικό κόσμο παιδικής διατροφής με τα ζυμαρικά Barilla Picollini.

Barilla Piccolini, η σωστή διατροφή ξεκινά από τα “μικρά”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...