Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα «Μια ψυχολογική προσέγγιση στο παιδικό ιχνογράφημα»

'Kids', oil painting by Louis PohlImage via WikipediaΑπό τη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College

Η Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College, εγκαινιάζει ένα νέο καινοτόμο κύκλο δωρεάν σεμιναρίων, με σκοπό την περεταίρω επαγγελματική επιμόρφωση, μετεκπαίδευση και εξειδίκευση των συμμετεχόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει ένα απόλυτα εξειδικευμένο, βιωματικό σεμινάριο με θέμα: «Μια ψυχολογική προσέγγιση στο παιδικό ιχνογράφημα», την Πέμπτη 5 Μαΐου 2011, ώρα 18:30, στην αίθουσα διαλέξεων του Κολεγίου (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, Στάση Αγγελοπούλου).

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Παναγιώτης Μωρακέας, Κλινικός Ψυχολόγος (BSc, MSc), Καθηγητής του Mediterranean College, με μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Wayne State University του Detroit (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές ψυχολογίας, παιδαγωγικών, μαθησιακών δυσκολιών καθώς επίσης και παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, δασκάλους, εκπαιδευτικούς γενικότερα, και επαγγελματίες του χώρου της συμβουλευτικής και της ψυχολογίας, ψυχιάτρους και ψυχοθεραπευτές. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του «XINIS EDU FESTIVAL 2011». Πληροφορίες - Συμμετοχές: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 88 99 600, e-mail: info@medcollege.edu.gr
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...