Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο Σάκης με το ArGOODaki

Το ArGOODaki, η μεγαλύτερη εκστρατεία αγάπης και προσφοράς, στηρίζει για ένατη χρονιά έμπρακτα τα παιδιά σε ανάγκη. 

Η επίσημη ανακοίνωση του κοινωνικού προγράμματος ArGOODaki 2010 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010, στον Ξενώνα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», προλόγισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ» που εγκαινιάστηκε πρόσφατα και ευχαρίστησε το Σάκη Ρουβά, Αγγελιοφόρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και τη Goody's για τη συμμετοχή τους.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κύριος Σωτήρης Σεϊμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Goody's, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην εξαιρετική επιτυχία του προγράμματος ArGOODaki 2009, εξέφρασε τη μεγάλη χαρά της εταιρίας να παρέχει έμπρακτη υποστήριξη και ενίσχυση στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Παράλληλα ο κος Σεϊμανίδης δεσμεύτηκε ότι η Goody's, μέσω του κοινωνικού προγράμματος ArGOODaki, θα συνεχίσει να προσφέρει αισιοδοξία και χαμόγελα στα παιδιά σε ανάγκη.

Η κυρία Νίκη Σμυρνή, Διευθύντρια Marketing και Εταιρικής Επικοινωνίας Goody's, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο έργο του ArGOODaki από το 2002, έως σήμερα. Η κυρία Σμυρνή επισήμανε ότι το ArGOODaki έχει συγκεντρώσει συνολικά 3.400.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει δέκα ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα και ανακοίνωσε ότι και φέτος το ArGOODaki συνεργάζεται και πάλι με το Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» για να δημιουργήσει στον πρότυπο Ξενώνα του Συλλόγου νέο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο και πέντε χώρους δημιουργικής απασχόλησης. Αναφερόμενη επίσης στο φετινό πρόγραμμα επικοινωνίας και προβολής η κυρία Σμυρνή δήλωσε ότι ο Σάκης Ρουβάς, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», ηγείται και πάλι της εκστρατείας του ArGOODaki και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια δίνοντας έμπνευση με την παρουσία του για τη συμμετοχή όλων στην πραγματοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού σκοπού.

Ο Σάκης Ρουβάς, Αγγελιοφόρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» δεσμεύτηκε πως θα υποστηρίξει όπως πέρυσι με όλες του τις δυνάμεις τους σκοπούς του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», και μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki, ζητώντας τη δυναμική συμμετοχή όλων μας για την μεγιστοποίηση αυτής της μοναδικής εκστρατείας προσφοράς και αγάπης.

Τι είναι το ArGOODaki: 
Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody's, αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, ενώνοντας χιλιάδες Έλληνες σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια και συνέχεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει 3.400.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 10 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει περισσότερα από 2000 παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...