Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πάσχα …στο Μουσείο Κοσμήματος

ΛΑΜΠΑΔΕΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΒΓΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Η καρδιά ενός μουσείου χτυπά και μέσα από το Museum Shop, τα έσοδα του οποίου στηρίζουν το πολιτιστικό πρόγραμμά του. Μια όμορφη βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης οδηγεί στον πεζόδρομο της Ακρόπολης και κάτω από το Θέατρο του Διονύσου βρίσκεται το Μουσείο Κοσμήματος. Εδώ, εκτός από τους εντυπωσιακούς μουσειακούς χώρους, σας περιμένει ένα υπέροχο museum shop. Τώρα το Πάσχα έχουμε κατασκευάσει διακοσμητικές λαμπάδες. Θα βρείτε ασημένια, πέτρινα και χρυσά αβγά σε παντατίφ. Πολλά μικρά παντατίφ από 15 ε που μπορούν να τοποθετηθούν άμεσα πάνω στις λαμπάδες που θα επιλέξετε και πολλές ακόμα ιδέες για τα βαφτιστήρια σας!

Το Πωλητήριο προσφέρει επιλογές για όλους, με ειδικές προσφορές και προσιτές προτάσεις σε κοσμήματα και άλλα είδη. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει η «γωνιά των παιδιών», με πολύχρωμες παιδικές εκδόσεις αλλά και παιδικά κοσμήματα και συλλεκτικά πετρώματα.

Σημειώστε ότι η είσοδος στο Πωλητήριο δεν προϋποθέτει την αγορά εισιτηρίου για το Μουσείο.

«Φίλοι του Μουσείου»

Προσφορές σε επιλεγμένες ετήσιες συνδρομές στο Σύλλογο Φίλων με μοναδικά προνόμια που ισχύουν για ένα ολόκληρο χρόνο. Εάν είστε μέλος παρακαλούμε ρωτήστε για τις Μέρες Διπλών Προσφορών, όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από το προνόμιο της έκπτωσης που δικαιούστε και να το διπλασιάσετε για συγκεκριμένες μέρες μέσα στο χρόνο.

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη
Καρυάτιδων 6 - Καλλισπέρη 12
Αθήνα 117 42
(Στάση Metro: Ακρόπολη)

T: 210 92 21 044 F: 210 92 37 358
info@lalaounis-jewelrymuseum.gr   pr@lalaounis-jewelrymuseum.gr

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 09:00-15:00
Τετάρτη 09:00 – 21:00
Κυρ 11:00-16:00 Δευτέρα κλειστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...