Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Το Junior της Goody’s “παίζει” με Playmobil!

goody'sImage by saikofish via FlickrTo Junior της Goody’s, το αγαπημένο γεύμα των παιδιών, ενώνει ακόμη μία φορά τις δυνάμεις του με την Playmobil.

Έως τις 21 Απριλίου 2011, σε όλα τα εστιατόρια Goody’s με κάθε αγορά γεύματος Junior οι μικροί μας φίλοι αποκτούν μία συλλεκτική φιγούρα Playmobil από μία συλλογή οχτώ διαφορετικών προτάσεων με θέματα την Αστυνομία ή το Νοσοκομείο. Παράλληλα μετά από κλήρωση, οι καταναλωτές μπορούν να διεκδικήσουν πλούσια συναρπαστικά δώρα Playmobil.

Πέρα από τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το Junior της Goody’s δημιούργησε ένα ειδικό έντυπο που περιλαμβάνει ενημερωτικές συμβουλές τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς τους, για την πρόληψη ατυχημάτων μέσα στο σπίτι και την ασφάλεια στο δρόμο, το παιχνίδι ή το σχολείο. Το δημιουργικό και χρήσιμο αυτό έντυπο, γραμμένο με διασκεδαστικό τρόπο, προσφέρεται στα παιδιά που επιλέγουν το menu Junior, όπου μαζί με το αγαπημένο τους παιχνίδι Playmobil, θα απολαμβάνουν το γεύμα τους, μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για μια πιο ασφαλή καθημερινότητα.

Το Junior αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή για τους μικρούς επισκέπτες των εστιατορίων Goody’s δίνοντάς τους την δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό menu με τις γεύσεις που προτιμούν σε διαφορετικούς απολαυστικούς συνδυασμούς!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...