Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Έρχεται το LittleBigPlanet™2 για PlayStation®3!

Αυτό τον  Ιανουάριο όλα τα μάτια στρέφονται στο PlayStation®3 (PS3™) και τον αξιαγάπητο ήρωα που ακούει στο όνομα Sackboy. 
 
Ο μικρός, αλλά πανίσχυρος χαρακτήρας και ο ατελείωτος κόσμος του, κέρδισε πριν δύο χρόνια τη μαζική αναγνώριση των κριτικών και απέσπασε 15 διακρίσεις ως «παιχνίδι της χρονιάς». 
 
Τώρα επιστρέφει με το LittleBigPlanet™2 – ένα παιχνίδι που θα επιτρέψει στη δημιουργικότητά σας να ξεδιπλωθεί σε πρωτοφανή επίπεδα. Το LittleBigPlanet™2 έχει αναπτυχθεί από τη Media Molecule (των World Wide Studios της SCEE) και θα σας επιτρέψει να φέρετε τα πάνω κάτω στον κόσμο του gaming και εκτός από παίκτης να γίνετε και δημιουργός του παιχνιδιού –και να το διασκεδάσετε αφάνταστα. 
 
Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους τίτλους της χρονιάς.
Sackboy μας έλειψες!
Από όλους τους ήρωες παιχνιδιών με εξαιρετικές δυνάμεις, ο Sackboy είναι αναμφίβολα ο κυρίαρχος. Αυτό το «πλασματάκι» ξεσήκωσε τον πλανήτη του gaming πριν δυο χρόνια, χάρη στη δυνατότητα του να προσαρμόζει οποιοδήποτε αντικείμενο από τον πολύχρωμο κόσμο του, αλλά και να δημιουργεί ολοκαίνουρια από το μηδέν. 
 
Εκτός από το να αντιμετωπίζει ποικίλες δοκιμασίες αιωρούμενος ή κάνοντας άλματα, έδινε την ευκαιρία στους gamers να δημιουργούν τα δικά τους επίπεδα για το LittleBigPlanet, αλλά και να τα μοιραστούν με άλλους παίκτες μέσω του PlayStation®Network. Κι αυτοί δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη –δημιούργησαν περισσότερα από τρία εκατομμύρια πίστες, οι οποίες «παίχτηκαν» περισσότερες από μισό δισεκατομμύριο φορές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...