Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η μεγαλύτερη διαδραστική έκθεση με video games στο κόσμο στην Ελλάδα

Η διεθνούς φήμης έκθεση GAME ON 2.0 που απολαμβάνει παγκόσμια αποδοχή, έχοντας ήδη προσελκύσει εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όπως η Μελβούρνη και το Λονδίνο ήρθε και στην Ελλάδα για πρώτη φορά προσελκύοντας πάνω από 20.000 επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας!

Σε συνέχεια της επίσημης έναρξης της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 20 Δεκεμβρίου, η ανταπόκριση του κοινού ήταν παραπάνω από ενθουσιώδης. Γι΄αυτό και οι διοργανωτές αποφάσισαν να παρατείνουν τη διάρκεια της μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2011, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους λάτρεις της τεχνολογίας αλλά και των video games να την επισκεφτούν και να απολαύσουν μέσα από την απόλυτη χρονομηχανή gaming, τα πιο διαχρονικά παιχνίδια της video gaming ιστορίας. Μην παραλείψετε να παίξετε το highlight του GAME ON 2.0 που έχει ενθουσιάσει, το “Virtusphere”, ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, το οποίο μεταφέρει τον χρήστη σε ένα περιβάλλον έξω από τα καθιερωμένα, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού!

Τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έχουν ήδη επισκεφτεί πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα & σχολεία, καθώς προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες και προτείνεται από το ΥΠΕΠΘ και παράλληλα πολλές εταιρίες έχουν εκεί διοργανώσει corporate events. Όλοι οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να παίξουν ασταμάτητα δωρεάν πάνω από 150 παιχνίδια από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Τέλος μέχρι και 24 Φεβρουαρίου δεκάδες τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μέσω κληρώσεων αμέτρητα δώρα όπως Playstation 3, δωροεπιταγές και merchandising από τους χορηγούς της διοργάνωσης Crunch, Playstation και Public.

H έκθεση είναι μία παραγωγή της Show What Events & More σε συνεργασία με την Barbican Enterprises. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...