Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Η αληθινή Πάτυ δεν το παίζει καθόλου star

Χιλιάδες παιδιά ανά τον κόσμο τον τελευταίο καιρό μένουν καθηλωμένα μπροστά στην τηλεόραση, μαγεμένα από τον κόσμο της Πάτυ.

Η διάσημη ηρωίδα έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των μικρών της φίλων, οι οποίοι έχουν ήδη μάθει απ’ έξω τα τραγούδια και τις χορευτικές της φιγούρες. Ποια είναι όμως η πραγματική Πάτυ;

Η 16χρονη Λάουρα Εσκιβέλ από την Αργεντινή υποδύθηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη την πρωταγωνίστρια της «Πιο όμορφης ιστορίας» όταν ήταν δώδεκα χρόνων.

Παρ’ όλα αυτά μέχρι και σήμερα μιλάει με όλους τους φανατικούς θαυμαστές της που την εντοπίζουν μέσω Διαδικτύου, στέλνοντάς της μηνύματα στο Facebook ή το Twitter.

Μπορεί η νεαρή ηθοποιός να γνώρισε τη δόξα από τρυφερή ηλικία, ωστόσο δεν άλλαξε συνήθειες, σχολείο ή φίλους. Στο πλευρό της άλλωστε ήταν πάντα οι γονείς κρατώντας την προσγειωμένη, με τους οποίους έχει εξαιρετική σχέση. Υπάρχουν όμως και κάποιοι γονείς που τη μαλώνουν. Αυτοί είναι οι γονείς των θαυμαστών της, οι οποίοι την πετυχαίνουν στον δρόμο και της παραπονιούνται ότι τα παιδιά τους δεν διαβάζουν για να βλέπουν τη σειρά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό περιοδικό «Anna», η τηλεοπτική «Πάτυ» εξομολογείται ότι ποτέ δεν έπαιρνε χαρτζιλίκι από τους γονείς της. Ετσι, όταν ξεκίνησε να βγάζει λεφτά τα έβαλε σε τραπεζικό λογαριασμό. Από εκεί της δίνουν οι δικοί της όταν κρίνουν ότι είναι απαραίτητο.

Η όμορφη έφηβη αγαπά, όπως ήταν αναμενόμενο, τα ψώνια. Συνήθως αγοράζει άνετα τζιν και μπλουζάκια, έχοντας πάντα για παρέα τη μαμά της. Παρά το γεγονός ότι η «Πάτυ» μεγάλωσε, η αγάπη της για τις κούκλες δεν έχει σβήσει. Ανάμεσα στις Barbie και τις Bratz προτιμά τις πρώτες. Στο δωμάτιό της όμως κυριαρχούν τα λούτρινα αρκουδάκια, στοιχισμένα δίπλα στο αυτόγραφο που έχει από τον αγαπημένο της τραγουδιστή, τον Χουάνες, αφού το τραγούδι «La camisa negra» είναι το αγαπημένο της.

Τι θα κάνει στο μέλλον όμως η αληθινή Πάτυ; Θα συνδυάσει καριέρα και σπουδές, όπως μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ; Η ίδια απαντά ότι δεν ξέρει. Τα είκοσι άλλωστε είναι ακόμα μακριά…
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ espresso

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...