Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

«Η αξία, η χρήση και η επιλογή καλών λογοτεχνικών βιβλίων στην προσχολική αγωγή»

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή από σπουδαστές αλλά και επαγγελματίες παιδαγωγούς, ολοκληρώθηκε η διάλεξη «Η αξία, η χρήση και η επιλογή καλών λογοτεχνικών βιβλίων στην προσχολική αγωγή», που φιλοξένησε ο Τομέας Προσχολικής Αγωγής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014, στις 13.30, στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, στο κτίριο Βιέννη, Εγνατία 2-4.


Εισηγήτρια της διάλεξης ήταν η κα Έλενα Αρτζανίδου, εκπαιδευτικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων με πλούσιο συγγραφικό έργο και μακρά πορεία στον εκδοτικό χώρο. Η κα Αρτζανίδου, παρουσίασε στο κοινό την αξία της ανάγνωσης λογοτεχνικών βιβλίων στα παιδιά προσχολικής αγωγής, τα κριτήρια επιλογής αυτών, μια φιλαναγνωστική πρόταση από τον ψηφιακό φάκελο "Ο κρυμμένος θησαυρός της τσέπης", καθώς και την τεχνική ανάγνωσης, με την βοήθεια του βιβλίου "Στο μισό του ουρανού".

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με αφοσίωση και προσανατολισμό στη δέσμευση του, για παροχή ποιοτικής και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης, πάντοτε διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις, για τους σπουδαστές του, προκειμένου να τους παρέχει τις πλέον σύγχρονες και εξειδικευμένες γνώσεις, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.


Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 |Τ: 2310 552 406

www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...