Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Star: Πέππα, το γουρουνάκι – 3ος κύκλος επεισοδίων

Οι περιπέτειες της Πέππα, της πιο γλυκιάς γουρουνίτσας, συνεχίζονται στο Star με ολοκαίνουρια επεισόδια.


Ο νέος 3ος κύκλος επεισοδίων κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:15.

Για την περίοδο 21 Σεπτεμβρίου με 27 Οκτωβρίου, η σειρά σημείωσε εξαιρετική τηλεθέαση με ποσοστό 46,9% σε όλα τα παιδικά κοινά (προσχολικής ηλικίας και μεγαλύτερα), σε αγόρια και κορίτσια.  

Λίγα λόγια για την Πέππα

Η Πέππα είναι το τρίτο μέλος μίας αξιολάτρευτης οικογένειας. Μιας οικογένειας όμως που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη. Πρόκειται για μία αξιαγάπητη οικογένεια γουρουνιών!

Η γουρουνοοικογένεια ζει σε μία κοινωνία “άγριων” ζώων. Ελέφαντες, ζέβρες λύκοι, αλεπούδες αλλά και προβατάκια, κούνελοι, ζέβρες, πόνι, γαϊδουράκια, σκύλοι και γάτες περιτριγυρίζουν την οικογένεια και είναι όλοι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους.

Τέσσερα είναι συνολικά τα μέλη της οικογένειας. Ο μπαμπάς, η μαμά , η καλή μας φίλη Πέππα και ο μικρός της αδελφός… Τζορτζ.

Η σειρά, μάς καλωσορίζει στην καθημερινή ζωή τής Πέππα, της οικογένειάς της και των φίλων της.

Η Πέππα είναι πέντε χρονών και ζει με τους γονείς της και τον μικρό της αδελφό. Τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει με την καλύτερή της φίλη, την προβατίνα Σούζι, ενώ της αρέσει πάρα πολύ να επισκέπτεται την γιαγιά και τον παππού. Διασκεδάζει να φροντίζει και να παίζει με τον μικρό της αδελφό, αλλά περισσότερο από όλα λατρεύει να διασκεδάζει, να χοροπηδάει, να τσαλαβουτάει και να κυλιέται στις λάσπες και να κάνει δυνατούς, γουρουνίσιους θορύβους.

Η μαμά εργάζεται από το σπίτι στον υπολογιστή, για να μπορεί να φροντίζει τα δύο της… γουρουνάκια. Πολλές φορές μάλιστα τα αφήνει να την βοηθήσουν στην δουλειά της, αρκεί να μην τα κάνουν άνω κάτω. Της αρέσει να παίζει παιχνίδια με τα δύο της παιδιά και φυσικά να χοροπηδάει και να κυλιέται, με κάθε ευκαιρία, στις λάσπες.

Ο μπαμπάς είναι αρχιτέκτονας και δουλεύει στον τελευταίο όροφο ενός πολύ ψηλού κτηρίου με την κυρία γάτα και τον κύριο κούνελο. Είναι πάντα πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος, ειδικά όταν παίζει με την Πέππα και τον Τζορτζ. Του αρέσουν τα μεγάλα ταξίδια με το αυτοκίνητο και διασκεδάζει αρκετά όταν βρίσκει λίγη λάσπη να πλατσουρίσει!

Ο αδελφός της Πέππα είναι μόλις 18 μηνών και λατρεύει να παίζει με τη μεγάλη του αδελφή. Δεν πάει πουθενά χωρίς τον αγαπημένο του κούκλο, ένα δεινόσαυρο και φυσικά δεν χάνει ευκαιρία να τσαλαβουτήσει σε κάθε λιμνούλα από λάσπη που βρίσκει, όπως κάνει άλλωστε όλη η γουρουνοοικογένεια.

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

Η σειρά είναι βρετανικής παραγωγής.
Έχουν γυριστεί 6 κύκλοι και ο 3ος κύκλος είναι παραγωγής 2009 – 2010.
Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 35 χώρες και έχει συνολικά αποσπάσει τα βραβεία :

2005, 2011, 2012
το βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας για Φιλμ και Τηλεόραση, BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), “Kαλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας”.

- 2006
στο Φεστιβάλ “Cartoons on the Bay”, απέσπασε το βραβείο “Pulcinella” ως “Kαλύτερο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα της χρονιάς” και “Καλύτερης σειράς κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας”. Στο ίδιο Φεστιβάλ, απέσπασε και την διάκριση του κοινού ως “Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας”.
στο “Bradford Animation Festival” τη διάκριση “Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων”
στο “Annecy Animation Festival” έλαβε τη μεγάλη διάκριση “Καλύτερη τηλεοπτική παραγωγή”.

2006
στο “British Animation Festival” τη διάκριση “Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας”.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...