Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Παιδικοί σταθμοί-ΕΣΠΑ: «Πράσινο φως» και από το Ελεγκτικό Συνέδριο


Με ανακούφιση άκουσαν οι οικογένειες των παιδιών που φιλοξενούνται δωρεάν στους παιδικούς σταθμούς την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Το ανώτατο δικαστήριο έδωσε το πράσινο φως ώστε να συνεχιστεί το πρόγραμμα για 60.000 παιδιά και βρέφη και έτσι οι γονείς τους δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν τα τροφεία. Την απόφαση χαιρέτισε ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης σημειώνοντας πως διασφαλίζει επιπλέον θέσεις εργασίας στους δήμους ενώ σώζει κοινοτικούς πόρους εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θα προχωρήσει κανονικά η υπογραφή των συμβάσεων με όλους τους δημοτικούς και ιδιωτικούς σταθμούς που μετέχουν στο πρόγραμμα και θα ξεκινήσει σταδιακά και η εκταμίευση των κοινοτικών πόρων ύψους 145 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούνται για την υλοποίηση του προγράμματος.

Με την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου θα πληρωθούν και οι 6.500 χιλιάδες εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς που μέχρι σήμερα παρέμεναν απλήρωτοι. Μετά από διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο υπουργείο Εργασίας την ΚΕΔΕ και την ομοσπονδία των ιδιωτικών παιδικών σταθμών ωφελούνται από το πρόγραμμα 1500 παιδιά περισσότερα από τις προηγούμενη χρονιά.

Τη συνέχιση του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας 60.000 παιδιών σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, ενέκρινε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Με την απόφαση η χώρα μας κερδίζει 145 εκατ. ευρώ από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που είχε ακυρωθεί πρωτόδικα, μετά από προσφυγή ιδιωτικών παιδικών σταθμών.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα για τα παιδιά

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και η Αθήνα τα υποδέχεται με πλήθος εκδηλώσεων. Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους, ενώ η διασκέδαση συνδυάζεται με τον πολιτισμό, με αποτέλεσμα τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να περάσουν χαρούμενες στιγμές, αλλά και δημιουργικές.

Αν σκέφτεστε που να πάτε τα παιδιά σας εκτός από το παγοδρόμιο στην Πλατεία Συντάγματος υπάρχουν δεκάδες συναυλίες και παραστάσεις καθώς και δρώμενα σε όλα την Αθήνα.
 
Εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων
«Η Αθήνα γιορτάζει» 

Σε τρεις κεντρικές πλατείες της Αθήνας δίνεται ο παλμός των Χριστουγέννων –Σύνταγμα, Κλαυθμώνος και Μοναστηράκι- αλλά και σε άλλες 26 γειτονιές. Συνολικά 550 καλλιτέχνες και 200 παιδαγωγός παίρνουν μέρος με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μουσική, καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις κλόουν, ακροβάτες και άλλες πολλές εκπλήξεις. 

Στην Κλαυθμώνος η μουσική θα έχει τον πρώτο λόγο με 20 συγκροτήματα, στο Μοναστηράκι ομάδες δρόμου θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα γιορτής, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αποστόλου Παύλου θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία τα Μουσικά Σύνολα του δήμου Αθηναίων και οι Μπλε.
 
Στο Μέγαρο Μουσικής 

22, 23, 26-30 / 12: Το νησί των θησαυρών, μια διαδραστική παράσταση για παιδιά και μεγάλους. 
19, 21, 22, 28, 29 /12: Disney in Concert . Μαγική μουσική από τις αγαπημένες ταινίες του Disney.

Θέατρο Badminton

20/12-06/01: Εθνικό Θέατρο Ακροβατών Κίνας. Ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές του κινεζικού πολιτισμού, το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας (China National Acrobatic Troupe), σ’ ένα ονειρικό υπερθέαμα ακροβατικής τέχνης και καταιγιστικής δράσης.
 
Μουσείο της Ακρόπολης

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Μουσείου της Ακρόπολης περιλαμβάνει εργαστήρια, αρχαιολογικά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.
23 και 30/12 «Η Ειρεσιώνη και τα Κάλαντα»: Τραγουδήστε κάλαντα ηλικίας 3.000 ετών 
22,23,29 και 30/12 «Κρύο και ζεστό, Ρόδι Ρόδι είσαι εδώ;»: Ανακαλύψτε γιορτές και δώρα της Αρχαιότητας
22,23,,29 και 30/12 «Τρισδιάστατες προβολές» για τα μνημεία της Ακρόπολης στην αίθουσα εικονικής πραγματικότητας.

Μαρίνα Φλοίσβου

Ένα φουλ πρόγραμμα στη Μαρίνα του Φλοίσβου, για παιδιά κάθε ηλικίας.
 
Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου
 
12:00 -14:00 Εργαστήρι κατασκευών του Αϊ Βασίλη
Δύο Αγιοβασιλίτσες βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα δεντράκια από σύρμα και χάνδρες, τα οποία θα πάρουν μαζί τους. 
14:30-16:30 Όλη η γη ένα χωριό
Τα παιδιά μαθαίνουν πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο.
 
Τρίτη 25 Δεκεμβρίου
 
11:00-13:00 Εργαστήρι ξωτικών - Δεντράκι ευχών
Δύο ξωτικά βοηθούν τα παιδιά να κόψουν το αστεράκι πάνω στο οποίο γράφουν τις ευχές τους για τα παιδιά όλου του κόσμου!
17:00-19:00 Παραμύθι ν’ αρχινήσει…
Τα παιδιά ταξιδεύουν στον κόσμο του παραμυθιού με τις Αγιοβασιλίτσες, μέσα από χριστουγεννιάτικους μύθους και θρύλους της λαϊκής μας παράδοσης.
 
Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου
 
14:00-16:00 Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις 
Οι μικρές επισκέπτριες μπορούν να φτιάξουν τα μαλλιά τους στο κινητό κομμωτήριο! Με τρελοκοτσιδάκια, glitter, χρυσόσκονες και χρώμα στα μαλλιά, δύο Αγιοβασιλίτσες επιμελούνται την μεταμόρφωσή τους.
17:00-19:00 Χριστουγεννιάτικη παράσταση θεάτρου σκιών: «Ο Καραγκιόζης στο χορό των καλικαντζάρων».
Μοναδικά σκηνικά και υπέροχες φιγούρες ταξιδεύουν τους μικρούς φίλους στο μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη μέσα από μια ολοκληρωμένη έκθεση με φιγούρες του θεάτρου Σκιών.
 
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 
 
13:00-13:30 Ο μάγος – ταχυδακτυλουργός σε ένα πρόγραμμα χειροπρακτικής δεξιοτεχνίας παρουσιάζει φαντασμαγορικά επαγγελματικά ταχυδακτυλουργικά νούμερα.
15:00-17:00 Χριστουγεννιάτικη μαγειρική
Ανταλλάσσουμε πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες συνταγές και μυστικά, και μαθαίνουμε περίεργες τεχνικές ταξιδεύοντας μαζί στον μαγικό κόσμο της μαγειρικής!
 
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 
 
12:00-14:00 Face-painting
Το καλικαντζαράκι ζωγραφίζει υπέροχες φατσούλες στα προσωπάκια των παιδιών!
15:00-17:00 Πρωτοχρονιάτικα γούρια
Δύο Αγιοβασιλίτσες βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν πρωτοχρονιάτικα γούρια για το 2013, τα οποία θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας!
 
Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 
 
12:00-14:00 Σκιτσαρίσματα – καρικατούρες
Υπέροχες καρικατούρες από επαγγελματίες σκιτσογράφους, που αποτυπώνουν με τρόπο μοναδικό τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, γίνονται το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο!
13:00-15:00 Ζαχαροπλαστική
Τι μπορεί να συμβεί στο εργαστήριο των ξωτικών όταν ανακατέψουμε τη φαντασία με τη ζύμη;  Τα παιδιά φτιάχνουν υπέροχα γλυκίσματα.
 
Τρίτη 1 Ιανουαρίου 
 
11:00-13:00 Κονκάρδες
Τα παιδιά γράφουν το μήνυμά τους για τις γιορτές στο χαρτί και δύο καλικαντζαράκια τα βοηθούν για να το κάνουν κονκάρδα!
17:00-19:00 Juggling show
Φωτιές, μπάλες, κορίνες, κοντάρια είναι μερικά από τα πιο θεαματικά ζογκλερικά νούμερα, που συνδυασμένα με παντομιμικές κινήσεις, μπορούν ν’ αφήσουν μικρούς και μεγάλους μ’ ανοιχτό το στόμα!
 
Στο Θέατρο της Ημέρας μια πρωινή και μια απογευματινή παράσταση
 
Μύθοι μέσα στο λαβύρινθο
Η Ανδρομάχη Μοντζολή και οι συνεργάτες της καλούν τα παιδιά να ανακαλύψουν την πραγματικότητα μέσα από το θεατρικό παιχνίδι! Αυτή φορά όμως το άρωμα θα είναι γιορτινό αφού... οι «Μύθοι μέσα στο λαβύρινθο», έγιναν… Χριστουγεννιάτικοι! Ειδικά διασκευασμένοι και με προσαρμοσμένα για τις γιορτές δρώμενα και θεατρικά παιχνίδια, υποδέχονται τα παιδιά σε μία εορταστική ατμόσφαιρα. Το δέντρο των ευχών, τα κάλαντα, ο παλιός και νέος χρόνος και ο θησαυρός που κρύβεται βαθιά μέσα στο λαβύρινθο, μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. 

Ο Γουδής, ο Γουδοχέρης
Ένα παραμύθι σε 17 εικόνες, με μια βαλίτσα και μια κιθάρα. Το παραδοσιακό παραμύθι, Ο Γουδής ο Γουδοχέρης, μεταμορφώνεται σε μια όμορφη ιστορία που χωράει ολόκληρη σε μια μικρή βαλίτσα.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Kαλέστε αληθινό Αγιο Βασίλη στο σπίτι σας!!!

Θέλετε να κάνετε χαρούμενα τα παιδιά σας ; 

Kαλέστε αληθινό Αγιο Βασίλη στο σπίτι σας!!! 

Τηλεφωνήστε στο 6981270598 210 9637927 ή μπείτε στο SΙΤΕ www.fantasiaparty.gr 

H FANTASIA είναι μια ομάδα έμπειρων παιδαγωγών, ηθοποιών, χορευτών, με στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών .

Αναλαμβάνουμε την διοργάνωση παιδικών party και εξυπηρετούμε εκδηλώσεις σε σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους, δήμους, εγκαίνια, ξενοδοχεία, promotion, happening, βαφτίσεις. Επίσης θεάματα για εταιρίες και προτάσεις για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Απόκριες .

Στέλνουμε τις ευχές σας στα αγαπημένα σας άτομα με έναν πρωτότυπο και χαρούμενο τρόπο.

Σας προτείνουμε:
 
ΚΛΟΟΥΝ Animater

• Ομαδικά παιχνίδια , ατομικά , διαγωνισμοί χορού , τραγουδιού, ταχυδακτυλουργικά νούμερα και με αληθινά ζωάκια, τρυκ, μπαλονο- κατασκευές , δωράκια.

• Ο κλόουν μπορεί να είναι κορίτσι η αγόρι, και μπορεί να εμφανιστεί με στολή κάποιου διάσημου ήρωα .

ΖΟΝΓΚΛΕΡ

• παιχνίδια με μπάλες , κορύνες , μαντίλια , φωτιές που πραγματικά 
προσφέρουν αξέχαστο θέαμα εντελώς ακίνδυνα και πολύ εντυπωσιακά .

ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ 

• Για να κρατήσετε την εκδήλωση σας στο ύψος των περιστάσεων.
ΜΙΜΟΙ
• Δεν έχουμε λόγια...
ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ - ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ
• Έχουμε τον δικό μας κουκλο-θίασο που χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους χαρούμενες στιγμές, ταξιδεύοντας τους σε ονειρεμένους τόπους παραμυθιών μέσα από την μεγάλη γκάμα χειροποίητων μαριονέτων που διαθέτει .  

 ΜΑΓΟΙ - ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ

• Που σας μαγεύουν με διασκεδαστικά τρυκ και απίθανα κόλπα με μικρά ζωάκια.

FACE PAINTING

• Mακιγιέρ μεταμορφώνουν με ακίνδυνα μη τοξικά χρώματα τα παιδιά σε μοντέρνους ήρωες, πεταλούδες, ζωάκια, νεράιδες …

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

- Προτάσεις για μικρές και μεγάλες συνθέσεις από μπαλόνια με ήλιο.
Εντυπωσιακός στολισμός τραπεζιών. 

CATERING 

- Με υγιεινά φαγητά , πρωτότυπες τούρτες για κάθε εκδήλωση.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ, D’J

• Επειδή party χωρίς μουσική είναι σαν πατίνι χωρίς ρόδα… οι d’j της fantasia σας χαρίζουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα με επιλεγμένη ελληνική ή ξένη μουσική .

 ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΑΣΤΡΑ, ΠΙΣΙΝΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

• Ενοικιάζουμε εντυπωσιακά φουσκωτά παιχνίδια, πισίνες με μπαλάκια, τραμπολίνο, ηλεκτρικά τραινάκια και πολλά ακόμη παιχνίδια για να κάνετε το επόμενο πάρτυ σας μοναδικό !
Όλα τα παιχνίδια τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα από ειδικευμένο προσωπικό σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

• Για μεγαλύτερη λάμψη της εκδήλωσης σας . 

ΧΟΡΟΣ ORIENTAL , LATIN 

• Για την διασκέδαση των καλεσμένων σας και για ειδικά προγράμματα.


ΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ PARTY ΣΑΣ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑ …

ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ…… 
 FANTASIA
Κριμαίας 98, Άνω Γλυφάδα
Τηλ: 210 9637927
Κιν. 698 1270598
Email: fantasiaparty@yahoo.gr

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ε.Π.Κ.Κ : ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

 Με  το σλόγκαν

"ΝΟΙΆΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ
ΑΓΟΡΆΖΩ ΑΣΦΑΛΉ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ"

 Πλησιάζοντας  τα Χριστούγεννα, όλοι μας ,τα  προσδοκούμε λαμπερά, φωτεινά, χαρούμενα, παραδοσιακά, παρά την   φτώχεια των νοικοκυριών, από την γενικότερη οικονομική ύφεση, (που πλήττει την Χώρα μας),  και την λιγότερη αγορστική δύναμη  μας, η  Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,   κάνει την προσπάθεια της υπέρβασης και σαυτές τις γιορτές,  να δώσει μια θετική νότα  στην αγορά της Κρήτης ¨καλώντας τους καταναλωτές να κατέβουν  στην αγορά, βοηθώντας  τόσο τους ίδιους ,διαφοροποιώντας την ψυχολογία τους,  αλλά  και  στηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα τις Κρητικές επιχειρήσεις ιδιαίτερα την τοπική οικονομία  της,. Και επειδή δεύτερη έγνοια μας από το να εφοδιαστούμε τρόφιμα είναι  η αγορά παιχνιδιών, είτε για τα ίδια μας τα παιδιά ή  για άλλα ,σημαντικότατο είναι η αγορά ασφαλών παιχνιδιών, για να έχουμε χαρούμενες γιορτές.
Λίγη σχολαστικότητα στην επιλογή ενός παιχνιδιού επιβάλλεται, όχι από κανόνες, αλλά για να χαρίσουμε την χαρά που επιθυμούμε στα παιδιά, και όχι να προσθέσουμε ατυχήματα από αμέλεια μας. Χιλιάδες παιδιά μέρες γιορτινές,  μέρες χαράς, αναγκάζονται να μην παίζουν, αλλά να βρίσκονται στα νοσοκομεία, από μη ασφαλή παιχνίδια και από αμέλεια δική μας. Είναι αλήθεια ότι, οι καιροσκόποι και οι κερδοσκόποι δεν σέβονται κανένα και τίποτα, ούτε τα παιδιά μας, θεό τους έχουν τον πλούτο και μέριμνα τους είναι πως να τον αυξήσουν.Είναι σαφέστατο ότι ,η σωστή επιλογή και η χρήση των παιχνιδιών, από κάθε παιδί, σύμφωνα με την δική μας καθοδήγηση και επίβλεψη μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Τι προσέχουμε πριν επιλέξουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι
                           
              6 σημαντικές συμβουλές

1)Να είναι σύμφωνο με την ηλικία του παιδιού, επιβάλλεται σε κάθε συσκευασία παιχνιδιού να αναγράφεται η ηλικία βάσει της   οποίας κάθε παιδί μπορεί να κάνει χρήση.
2)Να είναι ασφαλές, να φέρει την σήμανση CE βάσει της οποίας ο κατασκευαστής μας γνωρίζει ότι παρέχει την ασφάλεια στο εν λόγο παιχνίδι.
3)Να υπάρχουν οδηγίες χρήσης σε κάθε συσκευασία του παιχνιδιού στην Ελληνική γλώσσα, ώστε κάθε παιδί βοηθώντας το από κάποιον μεγαλύτερο , να μπορεί να το συναρμολογήσει και να το χρησιμοποιήσει παίζοντας το , βοηθώντας έτσι την ανάπτυξη της ευστροφίας την ανάδειξη της ενεργητικότητας του αλλά και της δεξιοτεχνίας του.
4)Δεν παρασυρόμαστε, δεν αγοράζουμε ένα παιχνίδι επειδή το είδαμε σε κάποιο διαφημιστικό σποτ, και ακριβότερο σίγουρα θα είναι, αλλά και χαρά μπορούμε να προσφέρουμε με ένα άλλο παιχνίδι φθηνότερο , σημασία έχει η αγάπη που χρειάζονται τα παιδιά μας.

Μεγάλη Προσοχή :

5)Αγοράζουμε πάντα τα παιχνίδια για τα παιδιά μας, από επώνυμα καταστήματα, προτιμούμε τις τοπικές επιχειρήσεις, αποφεύγουμε να αγοράσουμε παιχνίδια από πλανόδιους μικροπωλητές όσο φθηνά και αν μας προσφέρονται, είναι παιχνίδια ανασφαλή μπορεί να είναι κατασκευασμένα από χημικές ουσίες και άλλα υλικά μη ασφαλή για τα παιδιά μας, αλλά και μπορεί να έχουν μικρά τεμαχίδια τα οποία να αποβούν μοιραία στην υγεία τους, ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, που παίζοντας τα βάζουν στο στόμα κινδυνεύοντας να υποστούν απόφραξη και ασφυξία.
6)Δε αγοράζουμε παιχνίδια που εκ της φύσεως τους (πιστόλια με πλαστικά σφαιρίδια, dvd με περίεργες φιγούρες) διαταράσσουν την ήρεμη ψυχοσύνθεση των παιδιών και τους δημιουργούν φοβικές και επιθετικές τάσεις, μέλημά μας είναι από το παιχνίδι το παιδί να δημιουργεί, να αναπτύσσεται και να ωριμάζει, ώστε να ετοιμάζεται για την μετάβαση του στην επόμενη ηλικιακή φάση.
Τέλος επειδή όλοι νοιαζόμαστε για τα παιδιά μας και αγοράζοντας τους παιχνίδια θέλουμε να τους προσφέρουμε την χαρά και ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που και το έθιμο μας θέλει να τους προσφέρουμε επί πλέον παιχνίδια, ας διαθέσουμε περισσότερο χρόνο στην επιλογή των παιχνιδιών, ας το κάνουμε το αξίζουν.
*Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,, και τα τηλέφωνα 282192666 του Γραφείου του Καταναλωτή, μπορεί να προσφέρει ενημέρωση, στην σωστή επιλογή παιχνιδιών, αλλά και προστασία, σε περιπτώσεις καταστρατήγησης των κανόνων της αγοράς, από "επιτήδειους" μη νόμιμες εμπορικές πρακτικές.
                                                       
                           Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

                                                                      Ιωάννα Μελάκη

''Γράψε ένα γράμμα στον Άϊ Βασίλη''. Δεκάδες χιλιάδες γράμματα στον Αϊ-Βασίλη μέσω ΕΛΤΑ!


Η ετήσια δράση των Ελληνικών Ταχυδρομείων «Γράψε ένα γράμμα στον Αϊ - Βασίλη» συμπληρώνει 20 χρόνια και επί τη επετείω επιφυλάσσεται σε όσους στείλουν και εφέτος το γράμμα τους στον πιο αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων μια μοναδική έκπληξη.

Το «δώρο» των ΕΛΤΑ στους επιστολογράφους του Αϊ - Βασίλη φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό και θα αποκαλυφθεί σε ειδική συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στο Φιλοτελικό και Ταχυδρομικό Μουσείο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Εκτός από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των Ταχυδρομείων Χρήστο Βαρσάμη στην εκδήλωση θα βρίσκεται και ο βραβευμένος συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της εφετινής έκπληξης.

«Κάθε χρόνο λαμβάνουμε 70.000 - 80.000 γράμματα από μικρούς και μεγάλους, με παραλήπτη τον Αϊ - Βασίλη» λέει στο «Βήμα» η Ελένη Κοντού, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των ΕΛΤΑ. «Προσπαθούμε να απαντάμε σε όσα γράμματα έχουν όνομα και διεύθυνση αποστολέα, με μια κάρτα και ένα γραμματόσημο, ως συμβολική κίνηση».

Γράμματα από παιδιά κάθε ηλικίας καταφθάνουν στα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνήθως από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά, κρύβοντας μέσα τους πόθους και προσδοκίες ανείπωτες για ένα δώρο. Από την άλλη «για τους μεγάλους, το να στείλουν αυτό το γράμμα είναι ένα αίτημα επικοινωνίας και μια επιθυμία να μιλήσουν» υπογραμμίζει η κυρία Κοντού.

Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια του Αγιου Βασίλη θα βρίσκονται τοποθετημένα στις προσόψεις των κεντρικών καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων περιμένοντας τα γράμματα μικρών και μεγάλων. Καθένας μπορεί, όμως, να παραδόσει το γράμμα του και στο πλησιέστερο κατάστημα των ΕΛΤΑ για να... ταχυδρομηθεί αρμοδίως. Είναι η μοναδική επιστολή που παραλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ χωρίς γραμματόσημο· αρκεί η ένδειξη «Για τον Αϊ - Βασίλη».

“Fear on Ice” στο Allou! Fun Park! Νέα παιχνίδια και μοναδικά events για τα φετινά Χριστούγεννα!

Αυτά τα Χριστούγεννα, οι πιο συναρπαστικές εμπειρίες είναι... Allou! To Allou! Fun Park, ο αγαπημένος προορισμός διασκέδασης της πόλης, μας περιμένει με νέα παιχνίδια και μοναδικά events για αξέχαστες γιορτές.

Το The House of Fear κλείνοντας έναν χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας ανανεώνεται με πέντε νέα δωμάτια και ακόμα πιο τρομακτικούς ήρωες που ερμηνεύουν αληθινοί ηθοποιοί. Σατανικές κούκλες, θανατοποινίτες και βρικόλακες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σου καθώς διασχίζεις σκοτεινά κελιά, νεκροταφεία και στοιχειωμένα δωμάτια. Ετοιμάσου για μια ακόμα απόλυτη εμπειρία τρόμου!

Παιχνίδι αλλά και μοναδικό θέαμα υπόσχεται το “Magic Slide”, το πρώτο και μοναδικό οικολογικό παγοδρόμιο στην Ελλάδα, κατασκευασμένο με την καλύτερη τεχνολογία συνθετικού πάγου στον κόσμο. Εκτός από απεριόριστο πατινάζ το Μagic Slide θα φιλοξενεί και το φαντασμαγορικό «Show on Ice», που συνδυάζει την ρυθμική γυμναστική με τον χορό και το χορό στον πάγο! Έλληνες παγκόσμιοι πρωταθλητές της ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής με επικεφαλής τη Βασιλική Μιλούση με κινήσεις και φιγούρες που θα εντυπωσιάσουν σε δύο παραστάσεις καθημερινά (13:00 – 14:00 και 21:30 – 22:30).

Ακόμα πιο extreme θέαμα θα παρουσιάζει το Acrobat Dance Group. Ένα ακροβατικό και χορευτικό show με στοιχεία Jazz καθημερινά στις 20:00 στο events plaza που κόβει την ανάσα με τους ακροβάτες – χορευτές να αιωρούνται στα 6 μέτρα από το έδαφος!

Αυτά τα Χριστούγεννα, οι πιο συναρπαστικές εμπειρίες είναι... Allou!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

«Ο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» το μιούζικαλ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ  ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΕΩΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013


«Ο Ευτυχισμένος πρίγκιπας», προσαρμόζοντας  το πρόγραμμά του στις ανάγκες των εορταστικών ημερών, ανακοινώνει το ωράριο των παραστάσεων  που θα ισχύσει, προκειμένου έγκαιρα να εξασφαλίσει και να κλείσει τις θέσεις του.

 Πιο συγκεκριμένα  από τις 22 Δεκεμβρίου 2012  έως και τις 6  Ιανουαρίου 2013  το ωράριο θα έχει ως εξής:

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012  11.00πμ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 11.00πμ & 15.00

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012 (επομένη των Χριστουγέννων) 12.30 το μεσημέρι

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012  11.00πμ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012   11.πμ & 15.00

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου  2013 (Επομένη της Πρωτοχρονιάς) 12.30 το μεσημέρι

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 (Παραμονή Φώτων)  στις 15.00

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 ( ανήμερα Φώτων ) στις 15.00


Λόγο της μεγάλης  ζήτησης των εισιτηρίων και της  προπώλησης τους, εξασφαλίστε έγκαιρα  τα εισιτήρια και τις θέσεις σας  επικοινωνώντας στις εξής μέρες και ώρες:

Από Τρίτη – Παρασκευή 17.00 - 21.00
Το Σάββατο από τις 10.00 πμ - 13.00 το μεσημέρι
Την Κυριακή από τις 10.00πμ - 17.00 το απόγευμα

Το τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων είναι το 2109702489
Εδικές τιμές ισχύουν για  σχολεία και συλλόγους ,
ενημερωθείτε στο τηλέφωνο 6938272727 κ. Γιώργος Ζήσης


ΑΤΛΑΝΤΙΣ CLASSIC CINEMA : ΝΕΑ Θεατρική ΣΚΗΝΗ
Λ. Βουλιαγμένης 245 ( Πλησίον σταθμού  Μετρό Δάφνης)

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Allou! Fun Park! Πατινάζ σε ένα εκπληκτικό οικολογικό παγοδρόμιο χωρίς … πάγο και παντός καιρού!

To Allou! Fun Park ο αγαπημένος προορισμός διασκέδασης της πόλης πρωτοπορεί και πάλι και παρουσιάζει το “Magic Slide”: ένα μεγάλο παγοδρόμιο χωρίς … πάγο που ήρθε για να μείνει όλο το χρόνο!

To “Magic Slide” είναι το πρώτο και μοναδικό οικολογικό παγοδρόμιο στην Ελλάδα, κατασκευασμένο με την καλύτερη τεχνολογία συνθετικού πάγου στον κόσμο από την εταιρεία Xtraice. Η τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε από εξειδικευμένους επιστήμονες και σε συνεργασία με κορυφαίους αθλητές για να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα ολίσθησης και την ίδια ακριβώς αίσθηση που έχει κάποιος που πατινάρει σε κανονικό πάγο. Φτιαγμένο από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, χωρίς τοξικές ουσίες και με λειτουργία χωρίς χρήση νερού ή ρεύματος, δίκαια κερδίζει τον τίτλο του πιο οικολογικού παγοδρομίου! Η ειδική του τεχνολογία εξασφαλίζει λειτουργία 365 μέρες το χρόνο και σε θερμοκρασίες από -80°C έως και 100°C, με βροχή ή χιόνι ακόμα και με καύσωνα!

“Magic Slide” στο Allou! Fun Park: Ζήστε μια διαφορετική εμπειρία πατινάζ με είσοδο μόνο 5€ για απεριόριστη ώρα πατινάζ.

«Βρέξει χιονίσει… ο Μύλος θα γεμίσει»

Απίστευτες δράσεις, συμμετοχή σχολείων αλλά και χιλιάδων επισκεπτών από κάθε μέρος της Ελλάδας που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, συνθέτουν την εικόνα των πρώτων ημερών λειτουργίας του «Μύλου των Ξωτικών».

Στο παραμυθένιο εργοστάσιο σοκολάτας, στο δεντρόσπιτο του Αη Βασίλη, στο φούρνο των ξωτικών, στον παιχνιδότοπο της Plan Toys, στην Playmobil, στην κυρά Βασίλενα, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στην «Ολυμπία» και σε μια σειρά δράσεων που υλοποιήθηκαν, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μοναδικές εορταστικές στιγμές που σχεδιάστηκαν και πραγματοποιούνται με τα υψηλότερα δεδομένα ποιότητας.

«Ο Μύλος των Ξωτικών» συνεχίζεται!!! Οι δράσεις όμως από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν περιορίστηκαν στο χώρο του πάρκου Ματσόπουλου, αλλά απλώθηκαν σε ολόκληρη την πόλη.

Πολλά σημεία της πόλης πλαισιώθηκαν από μουσικά σχήματα, παραστάσεις δρόμου, ξυλοπόδαρους, τις μασκότ του «Μύλου των Ξωτικών» και φυσικά εξαιρετικές παρελάσεις μικρών και μεγάλων, οι οποίες έδωσαν ένα εντυπωσιακό μήνυμα εθελοντικής συμμετοχής στην προσπάθεια που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε
Η συνέχεια, ακόμη πιο εντυπωσιακή!!! Αύριο, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, «ο Μύλος των Ξωτικών» συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 12.00 πρωί, όπου θα πραγματοποιηθεί ένας διασκεδαστικός τουρτοπόλεμος, ενώ οι επισκέπτες μας στις 7.00 το απόγευμα θα διασκεδάσουν με την Έλλη Κοκκίνου, συναυλία η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί από την εκπομπή «Ταξιδεύοντας» με τον Χρήστο Νέζο και θα προβληθεί στο Mega Channel ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 3.00 το μεσημέρι.

«Βρέξει χιονίσει, ο Μύλος θα γεμίσει».

Η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας σας προσκαλεί να βρεθείτε στα Τρίκαλα!!!
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Έρχονται τα… Ιπτάμενα Παιδιά! FLYING SUPERKIDS

Μια ομάδα από 30 παιδιά «θαύματα» θα σας μαγέψουν με τα ακροβατικά, το χορό και το τραγούδι τους!

Η ομάδα των Flying SuperKids αποτελείται από 30 παιδιά «θαύματα» ηλικίας 6 έως 18 ετών που προέρχονται από την ελίτ του εθνικού γυμναστικού συλλόγου της Δανίας. Ξεκίνησαν σαν μια παραδοσιακή ομάδα γυμναστικής, αλλά με τα χρόνια εξελίχθηκαν σε ένα μοναδικό σύνολο που παρουσιάζει ένα εκπληκτικό θέαμα ακροβατικών, τραγουδιού και χορού, κερδίζοντας τον θαυμασμό εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Τα μοναδικά shows των Flying Superkids αναδεικνύουν το πολύπλευρο ταλέντο των παιδιών, αλλά και τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν μέσα από μακροχρόνια και συνεχή εκπαίδευση.

Τολμηρά διπλά και τριπλά άλματα στο έδαφος και σε τραμπολίνο, άλματα απόλυτης ακρίβειας από πύργους, εντυπωσιακοί σχεδιασμοί με hula hoop και κορδέλες, είναι μόνο μερικά από τα ακροβατικά των Flying Superkids. Και φυσικά υπέροχες φωνές και χορευτική δεξιοτεχνία που καθηλώνουν!

Κάθε παιδί-θεατής θέλει να μοιάσει στα Superkids και να ταυτιστεί μαζί τους. Αυτό είναι και το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας τους: το ότι δεν πρόκειται για μια ακόμα υπερπαραγωγή που αποτελεί ένα τέλειο «θέαμα», αλλά για σύγχρονα παιδιά με φοβερό ταλέντο που γίνονται πρότυπα για τους συνομηλίκους τους.

Η παράσταση θεωρείται μοναδική στο είδος της και είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της ακροβατικής γυμναστικής και του θεάματος. H προσπάθεια να καταργηθεί η… βαρύτητα, σε συνδυασμό με τραγούδι, χορό και κυρίαρχο συστατικό τη χαρά της ζωής που εκπέμπουν τα παιδιά, μετατρέπουν την παράσταση σε μια αξέχαστη εμπειρία! O ατμοσφαιρικός φωτισμός και το πολύ ξεχωριστό soundtrack, συμπληρώνουν αριστοτεχνικά τις χορογραφίες.

Ένα μοναδικό θέαμα, που εγγυάται την απόλαυση των μικρών και μεγάλων θεατών που θα το παρακολουθήσουν!

Έρχονται τα… Ιπτάμενα Παιδιά!
FLYING SUPERKIDS

Θέατρο Badminton


ΠΟΤΕ: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, 19:30
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, 12:00 και 19:30
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 12:00 και 18:30
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Από 10€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: PUBLIC, www.abcd.gr και viva.gr, τηλεφωνικά στα 13855 και 210 88 40 600
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 216 9001633

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο Αlpha εγκαινιάζει τη νέα παιδική ζώνη: Άκατα Μάκατα με τα Ζουζούνια

O Alpha υποδέχεται τα Χριστούγεννα με το νέο παιδικό πρόγραμμα Άκατα Μάκατα με τα Ζουζούνια. Από τις 17 Δεκεμβρίου και καθημερινά στις 08:00-10:00 το πρωί, το νέο παιδικό πρόγραμμα του Alpha θα αποτελέσει την καλύτερη πρόταση ψυχαγωγίας για τα παιδιά, τις ημέρες των εορτών.

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει πλούσιο ελληνικό και ξένο περιεχόμενο. Μεταξύ άλλων, ξένες σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως Νόντυ, Τσάρλυ και Μίμο, Κοτούνς, Οι Τριδυμούλες, Μωρά Τριδυμούλες, Ο Χάρυ και ο Κουβάς με τους Δεινόσαυρους, Ιστορίες με Ζωάκια, Σεντρίκ, Πρικίπισσα Σίσσυ, The New Spider-Man, The Winx Club, Ο Θρύλος του Δράκου, Γούλβεριν και X-Men, ελληνικά παιδικά video clips, μίνι ελληνικές μουσικές παιδικές ταινίες, όπως κλασσικά παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ταινίες, παιδικές χορογραφίες αλλά και εκπαιδευτικές ενότητες, όπως μαγειρική και χειροτεχνίες.

Τη νέα εκπομπή παρουσιάζουν η Ακαντού, η Άρτεμις Κοκκιναρά και ο Λυκούργος, ο Ευθύμης Κοκκιναράς. Η Ακαντού και ο Λυκούργος είναι δυο πολύ διαφορετικοί γείτονες που μοιράζονται έναν κοινό τοίχο με μυστικά περάσματα. Εκείνη είναι μια καλή μαγισσούλα που θέλει τα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να κάνει φίλους. Εκείνος είναι ένας ταχυδρόμος που απορεί γιατί δεν έχει φίλους και κατασκοπεύει, ενίοτε μεταμφιεσμένος, την Ακαντού για να μάθει τα μαγικά της ώστε να γίνεται πάντα το δικό του. Οι φίλοι τους, τα Ζωάκια και τα Ζουζούνια, τους συντροφεύουν στις καθημερινές τους περιπέτειες, οι οποίες θα συμπαρασύρουν τους μικρούς τηλεθεατές σε ένα παιδικό μουσικό πάρτι κάθε μέρα.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ "Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας"

"Πλημμύρισε" η αίθουσα του "Ατλαντίς" με φωνές και χαμογελά παιδιών αλλά και γονιών που πήγαν για να δουν το Σαββατοκύριακο τον "Ευτυχισμένο Πρίγκιπα" του Όσκαρ Ουαιλντ. 

Τα παιδιά καθηλώθηκαν από την επιβλητική παρουσία αλλά και συγχρόνως την καλοσύνη που εκπέμπει ο πρίγκιπας, Νεκτάριος Λουκιανός.

Ταξίδεψαν στον κόσμο της καλοσύνης, της αθωότητας αλλά της δοτικοτητας του χελιδονιού, με την υπεροχή ερμηνεία της Κατερίνας Τσαβαλου.

Διασκέδασαν με τα τραγούδια που συνέθεσε ο Σκηνοθέτης Δημήτρης Παναρετακης τα οποία ερμήνευσαν οι ηθοποιοί, Μαρία Ελευθεριάδη, Σταύρος Ζουλιάτης, Μανώλης Πετράκης, Στεφανία Φιλιάδη, Αγνή Χιώτη.

Φεύγοντας, γονείς και παιδιά είχαν πάρει τα μηνύματα που ήθελε να δώσει η παράσταση, "Χαμογέλα στη ζωή" και "μια καλή πράξη φέρνει ζεστασιά στην καρδιά".

Ο θίασος χειροκροτήθηκε από τους γονείς και τα παιδιά, τα οποία ζητούσαν επίμονα μετά την παράσταση να δουν από κοντά τους ήρωες που μίλησαν στην ψυχή τους.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ «ΜΥΛΟΥ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ», ΑΝΟΙΞΑΝ... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

Την Παρασκευή 30 του μηνός,οι πρώτοι επισκέπτες έκαναν την εμφάνιση τους. Μαθητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πέρασαν τη κεντρική πόρτα και μπήκαν στον παραμυθένιο κόσμο του «Μύλου των Ξωτικών». Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala A.E., ο Αγιος Βασίλης και τα Ξωτικά υποδέχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τις δεκάδες κόσμου, τους οποίους και ξενάγησαν στις μοναδικές δράσεις και τα εργαστήρια.
Το απόγευμα, τους επισκέπτες καλοσόρισε επίσης, η πιο χαρακτηριστική φωνή της Ελληνικής Τηλεόρασης, ο Αλέξης Κωστάλας. Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τα πλέον κορυφαία αθλητικά γεγονότα, ανέβηκε στη σκηνή του Μύλου και έδωσε το έναυσμα για την αρχή των εκδηλώσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά πριν, οι «I CUE» feat. Pan Jikas, τραγούδησαν «Tα πιο γλυκά Χριστούγεννα», το επίσημο τραγούδι του «Μύλου των Ξωτικών» και μετέφεραν το γιορτινό κλίμα σε όλη τη χώρα, ξεσηκώνοντας άπαντες. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η συναυλία των «Trinity», οι οποίες έδωσαν μια μοναδική συναυλία εγχώρδων με rock, pop, latin και tango μελωδίες και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα..

Helena (Elena) Paparizou Live in Thessaloniki ...
 (Photo credit: kyprisathina)
Αύριο, 2 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή των εγκαινίων, με μια μοναδική συναυλία δωρεάν για το κοινό. Στην κεντρική σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών», η Έλενα Παπαρίζου και οι Stavento θα παρουσιάσουν ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.
Οι δυναμικές παρουσίες των  καλλιτεχνών επί σκηνής, τα ακούσματα  και η ανεξάντλητη ενέργειά τους, θα μεταδώσει με τον καλύτερο τρόπο  την λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης γιορτής και της επίσημης έναρξης των εκδηλώσεων.
Αυτή όμως είναι μόνον η αρχή. Τριανταεπτά ημέρες με πολλές δωρεάν παροχές, δρώμενα, δημιουγικά εργαστήρια, event, συναυλίες και εκλεκτούς καλεσμένους θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν φέτος το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι..
Ηδη.. εικόνες από το «Μύλο των  Ξωτικών» έχουν ταξιδεύσει παντού μέσα από τη μικρή οθόνη, με δυο τηλεοπτικές συνδέσεις. Ο ΣΚΑΪ και η Πόπη Τσαπανίδου μέσα από την εκπομπή της «Τώρα» καλωσόρισε τα Χριστούγεννα μαζί μας. Το Star και η Ελεονώρα Μελέτη με το επιτελείο της, μέσα από τη «Μεσημεριανή Μελέτη» χαιρέτησε το κοινό των Τρικάλων, από το Δεντρόσπιτο του Αι Βασίλη και ενημέρωσε τους τηλεθεατές της για τις δράσεις του «Μύλου των Ξωτικών».
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...