Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο Αlpha εγκαινιάζει τη νέα παιδική ζώνη: Άκατα Μάκατα με τα Ζουζούνια

O Alpha υποδέχεται τα Χριστούγεννα με το νέο παιδικό πρόγραμμα Άκατα Μάκατα με τα Ζουζούνια. Από τις 17 Δεκεμβρίου και καθημερινά στις 08:00-10:00 το πρωί, το νέο παιδικό πρόγραμμα του Alpha θα αποτελέσει την καλύτερη πρόταση ψυχαγωγίας για τα παιδιά, τις ημέρες των εορτών.

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει πλούσιο ελληνικό και ξένο περιεχόμενο. Μεταξύ άλλων, ξένες σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως Νόντυ, Τσάρλυ και Μίμο, Κοτούνς, Οι Τριδυμούλες, Μωρά Τριδυμούλες, Ο Χάρυ και ο Κουβάς με τους Δεινόσαυρους, Ιστορίες με Ζωάκια, Σεντρίκ, Πρικίπισσα Σίσσυ, The New Spider-Man, The Winx Club, Ο Θρύλος του Δράκου, Γούλβεριν και X-Men, ελληνικά παιδικά video clips, μίνι ελληνικές μουσικές παιδικές ταινίες, όπως κλασσικά παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ταινίες, παιδικές χορογραφίες αλλά και εκπαιδευτικές ενότητες, όπως μαγειρική και χειροτεχνίες.

Τη νέα εκπομπή παρουσιάζουν η Ακαντού, η Άρτεμις Κοκκιναρά και ο Λυκούργος, ο Ευθύμης Κοκκιναράς. Η Ακαντού και ο Λυκούργος είναι δυο πολύ διαφορετικοί γείτονες που μοιράζονται έναν κοινό τοίχο με μυστικά περάσματα. Εκείνη είναι μια καλή μαγισσούλα που θέλει τα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να κάνει φίλους. Εκείνος είναι ένας ταχυδρόμος που απορεί γιατί δεν έχει φίλους και κατασκοπεύει, ενίοτε μεταμφιεσμένος, την Ακαντού για να μάθει τα μαγικά της ώστε να γίνεται πάντα το δικό του. Οι φίλοι τους, τα Ζωάκια και τα Ζουζούνια, τους συντροφεύουν στις καθημερινές τους περιπέτειες, οι οποίες θα συμπαρασύρουν τους μικρούς τηλεθεατές σε ένα παιδικό μουσικό πάρτι κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...