Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

«Ο Μπίλης Καντίλης» , αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, συνεχίζοντας τα περιπετειώδη ταξίδια του, κάνει στάση, αυτό το Σαββατοκύριακο, στην Αχαΐα για να μας διηγηθεί τις νέες περιπέτειες του και να μας μιλήσει για την εθελοντική αιμοδοσία.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας Πασχάλης Τσαρούχας θα βρεθεί το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ (Κανακάρη 147) και την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ΑΙΓΙΟ στο καφέ "Πύργος" στα Ψηλά Αλώνια, για να παρουσιάσει το καινούργιο του βιβλίο με τίτλο «Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο MotoGP»

Στην παρέα θα βρίσκονται ακόμα οι δημοσιογράφοι Νατάσα Ράγιου και Πέπη Σπηλιωτοπούλου, η π. διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας Αγ. Ανδρέας Άννα Σπηλιωτακάρα, η γραμματέας Συλλόγου παιδιών με Μεσογειακή Αναιμία Αγλαΐα Σαλαμούρα, η Πρόεδρος Ένωσης Γυναικών Πάτρας Άννα Μαρία Ρογδάκη και οι εκπαιδευτικοί Νίκος Ροβόλας και Άρης Πατσόπουλος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Ο Μπίλης Καντίλης μεγαλώνει! Σ’ αυτή τη νέα περιπέτειά του, εκτός από την πραγματοποίηση (στον ύπνο του πάντα) του ονείρου να τρέξει σε έναν αγώνα MotoGP, θα συμμετάσχει ενεργά και μαζί με τους γονείς του στη σκυταλοδρομία εθελοντικής αιμοδοσίας. Θα μάθει από πρώτο χέρι και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε κι εμείς όλοι πόσο σημαντικό είναι και για τους συνανθρώπους μας, αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό, να μάθουμε, να κάνουμε μέρος της παιδείας μας το να δίνουμε λίγο από το πολύτιμο αίμα μας το οποίο απολαμβάνουμε σαν φυσικό δώρο.
Η εικονογράφηση του βιβλίου έχει γίνει από το ζωγράφο Βασίλη Παπατσαρούχα, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλές διεθνείς εκθέσεις και έχει τιμηθεί με επαίνους και διεθνή βραβεία.

Έργα του Πασχάλη Τσαρούχα

-Ο Μπίλης Καντίλης γνωρίζει τα μέτρα ασφαλείας, 2011, «Carousel»
-Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο Paris - Dakar, 2010, «2 Δέλτα»
-Τραγουδώ κλασικά παραμύθια, 2010, «Διάπλαση»
-Τραγουδώ μύθους του Αισώπου, 2010, «Διάπλαση»
-Δον Κιχώτης, ο ιππότης της ελεεινής μορφής, 2008, «Διάπλαση»
-Η φωνή του δάσους, 2008, «Διάπλαση»
-Το παραμύθι είναι…, 2007 «Διάπλαση»
-Πολιτείες, 2006, «Διάπλαση»
-Πίτσα φράουλα, 2003, «Ελληνικά Γράμματα»
-Σκούνα Κοραλλία, 2001, «Εκδόσεις Πατάκη»
-Τώρα μπορείς να με σφάξεις, 2001, «Ελληνικά Γράμματα»
-Ο άλλος και ο άνθρωπος, 2000, «Περίπλους»
-Η παράσταση αρχίζει τώρα, 1999, «Εκδόσεις Πατάκη»
-Ω, τι κόσμος παιδιά!,1999, «Ελληνικά Γράμματα»
-Η αρπαγή της πριγκίπισσας Αιώρας, 1998, «Ελληνικά Γράμματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...