Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

1st Christmas Kids Festival Εκεί που οι ευχές, γίνονται πραγματικότητα!

Δύο ακριβώς ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Πολυχώρος Πολιτισμού «Αθηναΐς» υποδέχεται όλα τα παιδιά σ’ ένα ολοήμερο φεστιβάλ χαράς, παιχνιδιού, δημιουργικότητας, έκφρασης και δράσης.

Παραμύθια, παιχνίδια, θέατρο, αθλητισμός, μαγειρική, πρωτότυπες κατασκευές, ζωγραφική, μουσική, τραγούδι, χορός, δωράκια, αγαπημένοι special guests και βέβαια πολλές πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας.

Το «Δέντρο των Ευχών» στην είσοδο θα στολιστεί με τις ευχές των παιδιών και που ξέρετε…μπορεί να πραγματοποιηθούν!

Και οι γονείς τους όμως δεν θα βαρεθούν…Εξειδικευμένοι παιδοψυχολόγοι θα συζητήσουν μαζί τους πάνω σε παιδικά και εφηβικά θέματα, διατροφολόγοι θα τους ενημερώνουν σχετικά με την υγιεινή διατροφή των παιδιών και για όσους το επιθυμούν…θα χορέψουν…

Παράλληλα, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος καφεστίασης, θα μετατρέψει την επίσκεψη σας σε μία ονειρεμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ποσό των εσόδων, θα διατεθεί για τους σκοπούς του συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»


Μικροί και μεγάλοι φορέστε το γιορτινό σας χαμόγελο και δώστε το παρόν στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παιδικό φεστιβάλ της Αθήνας!

info:

ΠΟΥ: Πολυχώρος Πολιτισμού «Αθηναΐς», Καστοριάς 34-36, Βοτανικός

ΠΟΤΕ: Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 10:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 5€ ευρώ για τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας (Το εισιτήριο ισχύει για όλες τις δραστηριότητες καθώς και την προσφορά ενός αναμνηστικού δώρου για κάθε παιδί), δωρεάν για τους γονείς. Ειδικές τιμές για ανέργους, πολύτεκνους.

Σημείωση:
Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύουν παιδιά και η είσοδος σε παιδιά που δεν συνοδεύονται από ενήλικες.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Κορυφογραμμή, www.korifogrami.gr

Η Κορυφογραμμή είναι ένας ΜΚΟ που έχει στόχο την υποστήριξη αφ ενός της δημιουργικότητας προάγοντας την προσωπική έκφραση, το θέατρο, το βιβλίο, τα εικαστικά και γενικότερα το ευ ζην και αφ’ ετέρου της προσφοράς διοργανώνοντας εκδηλώσεις τα έσοδα των οποίων ενισχύουν φιλανθρωπικούς συλλόγους-οργανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...