Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Χαρίζουμε δώρα, μοιράζουμε χαμόγελα»

Το Allou!Fun Park στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Το Allou! Fun Park, ο αγαπημένος προορισμός διασκέδασης όλων, βρίσκεται ξανά κοντά στα παιδιά χαρίζοντας αυτό που ξέρει καλύτερα: παιχνίδια και χαμόγελα. Φέτος παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Χαρίζουμε δώρα, Μοιράζουμε χαμόγελα»καθιερώνοντας τον πετυχημένο θεσμό αγάπης και προσφοράς.

Ως το τέλος Σεπτεμβρίου το Allou! Fun Park με τη καθοριστική συμβολή των επισκεπτών του, θα συγκεντρώσει παιχνίδια και σχολικά είδη κάθε είδους τα οποία θα χαρίσει στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα υπάρχουν δύο μεγάλα κουτιά σε κεντρικά σημεία του Allou! και του Kidom, στα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να τοποθετούν παιχνίδια και σχολικά είδη που είναι σε καλή κατάσταση και επιθυμούν να δωρίσουν. Στη συνέχεια, η ομάδα του Allou! Fun Park, κατόπιν προσεγμένης διαλογής θα τα συγκεντρώσει και θα τα παραδώσει στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, μοιράζοντας αληθινά χαμόγελα ελπίδας και αγάπης.

Ο Γενικός Διευθυντής του Allou! Fun Park, κος Γιώργος Ροκόφυλλος, δήλωσε σχετικά με την ενέργεια: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας, στηρίζει έμπρακτα, το δύσκολο εθελοντικό κοινωνικό έργο των Φιλανθρωπικών Σωματείων που ασχολούνται με παιδιά. Είναι υποχρέωση και χρέος μας να είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά που στερούνται τη θαλπωρή και την φροντίδα των φυσικών τους γονιών, με πράξεις κοινωνικής ευαισθησίας και όχι με λόγια. Τα “Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα”, θα στηρίξουν φέτος, τα “Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος”, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά σε ανάγκη».

Με τη σειρά του ο κος Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος δήλωσε σχετικά με την ενέργεια: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Allou! Fun Park για την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία. Είμαστε βέβαιοι ότι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά μας θα είναι ενθουσιώδης και συγκινητική, καθώς ο σημαντικός αριθμός παιχνιδιών και σχολικών ειδών που θα συγκεντρωθεί θα καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των παιδιών που προστατεύουμε στα Παιδικά Χωριά SOS και στις φυσικές τους οικογένειες χαρίζοντάς τους στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς».

Το Allou! Fun Park, αποδεικνύει ακόμα μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία και με την ουσιαστική συμπαράσταση των φίλων / επισκεπτών του θα χαρίσει παιχνίδια και χαμόγελα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...