Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Θεσσαλονίκη: Από 20 Μαΐου αιτήσεις για δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Από τις 20 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις γονέων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί δέχονται παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως και 4 ετών. Για τις αιτήσεις εγγραφής οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και στα κατά τόπους Δημοτικά Διαμερίσματα.
 ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1. Αίτηση - συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού.
2. Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων των γονέων προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
3. Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού καθώς και πρωτότυπο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.
4. Αντίγραφο της δήλωσης της φορολογίας εισοδήματος ή εκκαθαριστικό εφορίας του τρέχοντος οικονομικού έτους.
5. Υπεύθυνη δήλωση των γονέων περί αποδοχής του κανονισμού λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού.
6. Υπεύθυνη δήλωση παραλαβής παιδιού από γονέα ή κηδεμόνα.
7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης: η Υπηρεσία θα προβεί στην αυτεπάγγελτη αναζήτηση του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης (άρθρο 5 του Ν. 3242/2004, ΦΕΚ 101Α’).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Τμήμα Παιδικών Σταθμών, Παπαρρηγοπούλου 7, 1ος όροφος, τηλ. 2310 519-979 και στα τηλέφωνα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.
 Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα δέχονται αιτήσεις εγγραφής για τη νέα σχολική περίοδο 2011-2012 από 20 Μαΐου 2011 έως 15 Ιουνίου 2011.  

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί δέχονται παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως και 4 ετών. Για τις αιτήσεις εγγραφής οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και στα κατά τόπους Δημοτικά Διαμερίσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Τμήμα Παιδικών Σταθμών, Παπαρρηγοπούλου 7, 1ος όροφος, τηλ. 2310 519-979 και στα τηλέφωνα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...