Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Video: Τι εκπλήξεις ετοιμάζει η Patty για τις συναυλίες της


H Patty ήρθε πάλι στην χώρα μας για συναυλίες και σαν άριστη επαγγελματίας όλη μέρα έκανε εντατικές πρόβες στα χορευτικά μαζί με την πολυμελή ομάδα χορευτών που θα την πλαισιώνουν.

Τι σχέση μπορεί να έχει η Πάττυ με τον Στέφανο Σαρτίνι;

Στις 11-12-13 Φεβρουαρίου ο ιταλός σκηνοθέτης θα αναφωνεί από τα ακουστικά της πιο δημοφιλούς ασχημούλας «Μπράβο Πάττυ».

Το ασχημόπαπο του Μega ήρθε στη χώρα μας για  συναυλίες στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Η Laura Esquivel, η τηλεοπτική Πάττυ, θα τραγουδήσει και θα χορέψει τις επιτυχίες της «πιο όμορφης ιστορίας», ξεσηκώνοντας του Έλληνες θαυμαστές της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της espresso, το σώου θα φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Στέφανο Σαρτίνι , ο οποίος δήλωσε  στην εφημερίδα: «Θα σκηνοθετήσω τη Laura στην Αθήνα. Δεν θα είναι μιούζικαλ, αλλά ένα ωραίο σώου με πολύ τραγούδι."

Δεν αποκλείεται μαζί με την Πάττυ να ανέβουν στη σκηνή και άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς. Φημες μάλιστα θέλουν την Αντονέλλα και τον Ματίας , να κάνουν την εμφάνιση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μικρών αλλά και μεγάλων θα έρθει στη χώρα μας στις 5 Φεβρουαρίου, για να κάνει πρόβες για τις εμφανίσεις της, ενώ ακόμα δεν υπάρχει επίσημο πρόγραμμα, αλλά ούτε έχουν αποφασιστεί οι εκπομπές που θα τη φιλοξενήσουν.

Τι αποκάλυψε όμως ο Stefano Sartini για τις εμφανίσεις της νεαρής ηθοποιού; Πηγή: star
Δείτε το video:

3 σχόλια:

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...