Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τα παιδιά... κάτι μαγειρεύουν

Από σήμερα, 24 Φεβρουαρίου έως και τις 5 Μαρτίου, το The Mall Athens μεταμορφώνεται σε μια τεράστια κουζίνα και προσκαλεί όλα τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο τηςμαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Τοαγαπημένο εμπορικό κέντρο υποδέχεται τους μικρούς του φίλους σε δύο ειδικά διαμορφωμένα stages στα επίπεδα 0 και 2, αποδεικνύοντας, με μια σειράσυναρπαστικών ενεργειών, πως και η τέχνη έχει θέση στην κουζίνα!

Στον ιδιαίτερο χώρο, που έχει μετατραπεί σε μια ξεχωριστή κουζίνα, στο 2ο επίπεδο τουThe Mall Athens, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρασκευάσουν, με τη βοήθειαεπαγγελματιών chef, τα δικά τους λαχταριστά φαγητά και γλυκά, και στη συνέχεια να τα απολαύσουν παρέα με τους γονείς και τους φίλους τους. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς μια σειρά από συναρπαστικές δραστηριότητες που συνδυάζουν τη γεύση με τη δημιουργικότητα θα περιμένει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, στο επίπεδο 0. Παιδιά και γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια επίδειξη γλυπτικής επάνω σε πραγματικά φρούτα και λαχανικά, αλλά και να κατασκευάσουν οι ίδιοι πεντανόστιμα και θρεπτικά έργα τέχνης.

Οι λιλιπούτειοι φίλοι του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν και στηζωγραφική, σχεδιάζοντας τα δικά τους, ξεχωριστά σουπλά, που θα συντροφεύσουν δημιουργικά τις στιγμές στο οικογενειακό τραπέζι. Τέλος, εντυπωσιακές ζογκλερικές επιδείξεις με αληθινά φρούτα θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, αλλά και θα τους προσκαλέσουν να δοκιμάσουν και οι ίδιοι τις ικανότητές τους.

Επισκεφθείτε τo The Mall Athens με τα παιδιά σας και ζήστε απολαυστικές στιγμές διασκέδασης, συνδυάζοντας τις αγορές σας σε 200 καταστήματα μόδας, τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και διακόσμησης.

Ωράριο Λειτουργίας / Εμπορικών Καταστημάτων:


Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 21:00
Σάββατο: 09:00 - 20:00
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...