Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Βασάνιζε καθημερινά 10χρονη για να ξορκίσει το κακό


Ένα κορίτσι 10 ετών που βασανιζόταν επί ένα μήνα από ένα συγγενή του που είχε αναλάβει ρόλο "εξορκιστή" κατάφερε να αποδράσει από τον δεσμώτη του, γράφει σήμερα Τετάρτη η εφημερίδα New Straits Times.Το κορίτσι, που μπόρεσε να ανοίξει τα λουκέτα στις αλυσίδες με τις οποίες ήταν δεμένα τα πόδια του και να αποδράσει, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπέστη καψίματα και στα δυο χέρια, έχει μώλωπες στο πρόσωπο, πρησμένους καρπούς και κατάγματα στα πλευρά.
Λίγο μετά την εισαγωγή της μικρής στο νοσοκομείο αστυνομικοί συνέλαβαν συγγενή της, με τον οποίο διέμενε στη νότια περιοχή Τζοχόρ στη Μαλαισία.
Σύμφωνα με την αστυνομία το κορίτσι, του οποίου νομικά κηδεμόνας ήταν ο ύποπτος μετά το θάνατο του πατέρα της, υφίστατο καθημερινά βασανιστήρια, ώστε να απαλλαγεί από την "κακή της τύχη".
Ο ύποπτος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε, έκαψε και άφησε νηστική την μικρή επανειλημμένα επί ένα μήνα, αφότου ένα μέντιουμ είπε ότι το παιδί έφερε έναν "οιωνό κακοτυχίας", γράφει η εφημερίδα.
Η αστυνομία έχει προφυλακίσει και ανακρίνει τον ύποπτο ενώ ερευνά την υπόθεση και αναμένει το πόρισμα των γιατρών για την κατάσταση του παιδιού.
Τον Ιούνιο, δικαστήριο καταδίκασε έναν άνδρα σε θάνατο διότι σκότωσε ένα κορίτσι 3 ετών στην διάρκεια μιας τελετής "εξορκισμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...