Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Βιβλία για παιδιά με... ανησυχίες


Μια νέα σειρά βιβλίων για παιδιά από τριών έως και δέκα ετών που βοηθούν την πνευματική εξέλιξη τους από τις εκδόσεις Μεταίχμιο


Μία ατέρμονη ερώτηση που βασανίζει τα παιδιά που αρχίζουν να μιλούν είναι το «γιατί». Μια νέα σειρά βιβλίων έρχεται να απαντήσει σε πολλά από αυτά τα γιατί. Είναι μια σειρά για παιδιά από τριών ετών, με τίτλο «Παραμύθια των γιατί» και αποτελείται από ιστορίες γεμάτες χιούμορ και ποίηση που δίνουν απαντήσεις σε όλα τα «γιατί».


Βιβλία όπως «Γιατί οι καμηλοπάρδαλεις είναι τόσο ψηλές» και «Γιατί οι λύκοι έχουν τόσο μεγάλα δόντια» θα ενθουσιάσουν ειδικά για τις υπέροχες εικονογραφήσεις τους.

Για το ίδιο ηλικιακό γκρούπ κυκλοφορούν και νέες ιστορίες της Μίννι Μάους και νέες ιστορίες της σειράς Αυτοκίνητα, από τα ομώνυμα καρτούν του Disney.


Για λίγα μεγαλύτερα παιδιά από 8 ετών και μετά, η διάσημη και αγαπητή παγκοσμίως σειρά: Η Μιμή η Νευρική της Μέγκαν ΜακΝτόναλντ, έρχεται και στα ελληνικά. Με εικονογράφηση του Πίτερ Ρέινολντς η Μίμη η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα!

Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα… και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο.

Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της. Η σειρά έχει μεταφραστεί σε 26 γλώσσες κι έχει πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Έχει σαρώσει τα βραβεία παιδικής λογοτεχνίας και είναι η αγαπημένη παιδιών, γονιών, δασκάλων και βιβλιοθηκονόμων σε πολλές χώρες.

Έχει 30.000 επισκέπτες στο www.judymoody.com τον μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...