Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Seferland: «…κάθε μέρα το παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή εμπειρία…»

Η Seferland σαλπάρει για 2η χρόνια, για να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στο χώρο και τον χρόνο, με καπετάνιο τον Μάρκο Σεφερλή.


Προορισμός του ταξιδιού η γνώση, το παιχνίδι και η χαρά.

Με την είσοδό σας στη Seferland θα «συναντήσετε» τις γοργόνες, τα ψάρια και το γιγάντιο χταπόδι, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε πολλά εναλλακτικά παιχνίδια.
Φεύγοντας από το χώρο του βυθού και τρυπώνοντας στα αμπάρια του πειρατικού μας πλοίου, ξεκινάει το ξέφρενο παιχνίδι ανάμεσα στους πειρατές, αλλά και το ταξίδι στην γνώση μέσα από τα βιβλία μας.

Στη θεατρική σκηνή της Seferland, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε παραστάσεις -  έκπληξη του «Καπετάνιου Μάρκου»!

Το μαγευτικό ταξίδι στη Seferland καταλήγει ... που αλλού; Μα στην καμπίνα του καπετάνιου.
 Εκεί που μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν στο χρόνο, μέσα από 11 μακέτες με γεγονότα της Ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας. Την παρουσίαση των γεγονότων κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Σε κάθε όροφο της Seferland, βρίσκονται εξειδικευμένοι παιδαγωγοί οι οποίοι έχουν ως κύριο μέλημά τους την απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες, σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον, ενώ οι συνοδοί μπορούν να «χαλαρώσουν» στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των αναψυκτήριων μας.

Καθημερινά στη Seferland αναλαμβάνουμε την φύλαξη των μικρών μας φίλων, ώστε οι γονείς να έχουν τον δικό τους ελεύθερο χρόνο, μόνο με την τιμή εισόδου και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.


Επίσης αναλαμβάνουμε κάθε είδους παιδική εκδήλωση, party, γιορτή, γενέθλια, βάπτιση καθώς και εταιρική ή σχολική εκδήλωση.

Φέτος η Seferland διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων (μαγειρική, ζαχαροπλαστική, χορό, χορωδία, κηπουρική και εικαστικά) που στόχο έχουν μια πιο δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά σας.

Σας περιμένουμε για ατελείωτο παιχνίδι με τις ειδικές & ξεχωριστές δραστηριότητες, που η Seferland  έχει δημιουργήσει  για τους μικρούς της φίλους.

Ειδικά για τα σχολεία παρουσιάζεται η διαδραστική παιδική θεατρική παράσταση με τον  τίτλο
«Μάντεψε πόσο σ´ αγαπώ».

Seferland Πολυπαιχνιδοχώρος

Φιλικών 86 & Βάμβα, 12131 Περιστέρι
Τ.: 210 5744577
F.: 210 5744520
www.seferland.com.gr         www.facebook.com/Seferland

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...