Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πρεμιέρα για το πρώτο Kids Club!

Οι μικροί φίλοι μας απέκτησαν το δικό τους στέκι!

Του Μάνου Βαφειάδη το Xana Zoo Kids Club!


Το  Xana Zoo Kids Club, το πρώτο Kids Club για παιδιά πλημμύρισε παιδικές φωνές και τραγούδια! Εκεί βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι πολλές επώνυμες μαμάδες της ελληνικής showbiz που πήγαν τα παιδιά τους για να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί με τις επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη και το αγαπημένο μας συγκρότημα Xana Zoo σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη
Τα παιδιά δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν και να τραγουδούν! Αγαπημένα τραγούδια επιτυχίες όπως ο Φαταούλας, ο Αστακός, η Αγγελάδα, ο Παπαγάλος και πολλά άλλα ξεσήκωσαν τους μικρούς  φίλους που δεν κατέβηκαν  από τη μεγάλη πίστα!
 
H Γιολάντα Διαμαντή και η Νόνη Δούνια με τα παιδιά τους

Οι μαμάδες  και οι μπαμπάδες παρακολουθούσαν  και θαύμαζαν από τους άνετους καναπέδες τους επίδοξους μικρούς χορευτές και τραγουδιστές ενώ τα κορίτσια του Xana Zoo Kids Club ξεσήκωναν και φρόντιζαν τους μικρούς φίλους όπου έγιναν όλοι μια παρέα.
Σε ένα πραγματικό club με πολλά φώτα και δυνατή μουσική, με πολλά interactive παιχνίδια, δρώμενα και happenings, τα παιδιά απασχολήθηκαν για 4 ώρες και διασκέδασαν μέσα από ατελείωτο παιχνίδι και χορό, σε έναν ασφαλή χώρο με πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Ανάμεσα στον κόσμο ήταν και  η Μπέττυ Μαγγίρα  με την κόρη της και την ανιψιά της, η Αλέκα Καμηλά με την κόρη της, η Νίκη Κάρτσωνα με την κουμπάρα της Μαρία Κονίδη και τα παιδιά τους,   η Νόνη Δούνια με το σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη και παιδιά τους, η Γιολάντα Διαμαντή με τις 3 κόρες της, η Έλενα Ίμβριου με την Νίνα Αλτάνη-Δημητρίου και την Ντόλυ Φατσέα-Αθανασίου με τα παιδιά τους. Επίσης με τα παιδιά τους βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Μάρκος και Μαρία Κολλιάτσα, η  Κική Τσόλκα από την Minos EMI, η Βιβή Καρακώστα από τη Heaven, η Ελένη Τώρου που έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και πολλοί άλλοι.

Μάνου Βαφειάδη Xana Zoo Kids Club! Για τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων και την χαλάρωση των συνοδών τους.
Του Μάνου Βαφειάδη το Xana Zoo Kids Club διατίθεται και για παιδικά πάρτυ ή όποια άλλη παιδική εκδήλωση.

Μάνου Βαφειάδη Xana Zoo Kids Club
Κάθε Σάββατο  και Κυριακή 12:00-16:00
Ιερά Οδός 11
Τηλ. Κρατήσεων: 2130 185050-051
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...