Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Όλα τα παιδιά πάνε για clubbing... Στου Μάνου Βαφειάδη το Xana Zoo Kids Club!


Για μια ακόμα  Κυριακή το Xana Zoo Kids Club, το πρώτο Kids Club για παιδιά πλημμύρισε παιδικές φωνές, χαρούμενα πρόσωπα, γέλια, ξεγνοιασιά, τραγούδια και ατέλειωτο παιχνίδι!

Τα παιδιά δεν σταματούν  να τραγουδούν και να χορεύουν! Αγαπημένα τραγούδια επιτυχίες όπως ο Φαταούλας, ο Αστακός, η Αγγελάδα, ο Παπαγάλος, η Κατσίκα και πολλά άλλα ξεσηκώνουν τους μικρούς φίλους που δεν κατεβαίνουν στιγμή από τη μεγάλη πίστα!

Σε ένα πραγματικό club με πολλά φώτα και δυνατή μουσική, με πολλά interactive παιχνίδια, δρώμενα και happenings, τα παιδιά απασχολούνται και διασκέδαζουν για 4 ώρες μέσα από ατελείωτο παιχνίδι και χορό, σε έναν ασφαλή χώρο με πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες παρακολουθούν και θαυμάζουν από τους άνετους καναπέδες τους επίδοξους μικρούς χορευτές και τραγουδιστές ενώ τα κορίτσια του Xana Zoo Kids Club ξεσηκώνουν και φροντίζουν τους μικρούς φίλους όπου γίνονται όλοι μια παρέα.

Έκεί βρέθηκε  την Κυριακή το μεσημέρι και η Αγγελική Δαλιάνη με την κόρη της Μαρία-Λυδία (ΔΕΞΙΆ) καθώς και η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της Λήδα (ΠΑΝΩ) όπου απόλαυσαν τις επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη και το αγαπημένο μας συγκρότημα Xana Zoo σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη

Μάνου Βαφειάδη Xana Zoo Kids Club! Για τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων και την χαλάρωση των συνοδών τους.

Του Μάνου Βαφειάδη το Xana Zoo Kids Club διατίθεται και για παιδικά πάρτυ ή όποια άλλη παιδική εκδήλωση.


Μάνου Βαφειάδη Xana Zoo Kids Club

Κάθε Κυριακή 12:00-16:00

Ιερά Οδός 11

Τηλ. Κρατήσεων: 2130 185050-051

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...