Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Τα παραμύθια ταξιδεύουν στη Στοά του Βιβλίου"

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΝΙΚΗΤΑΚΗ με τους ήχους του φλάουτου από τον Βασίλη Αλαφογιάννη στην ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΕΝ ΠΛΩ,  πό το Νοέμβριο έως το τέλος της σχολικής χρονιάς.

- Δευτέρα και Παρασκευή για σχολεία

- Σάββατο για παιδιά και γονείς

Για κρατήσεις σχολείων και περισσότερες πληροφορίεςστο τηλέφωνο των Εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ: 211 11 98 900

Πρόκειται για διαδραστικές παραστάσεις αφήγησης παραμυθιών με τη συμμετοχή των παιδιών μέσα από τη δραματοποίηση - θεατρικό παιχνίδι, όπου τα παιδιά καλούνται να  ζωντανέψουν σκηνές και ήρωες μέσα από τα παραμύθια.

Κάθε φορά εναλάσσονται οι ιστορίες και τα παραμύθια.

Οι ήχοι του φλάουτου και αρκετών ιδιόφωνων από διάφορα μέρη του κόσμου,σε συνδυασμό με τα σκηνικά και τα μικροαντικείμενα, έχουν ως στόχο να υποβάλλουν την μαγική ατμόσφαιρα των παραμυθιών.

Ιστορίες και παραμύθια από τη γραπτή και την προφορική λαϊκή παράδοση του τόπου μας και από την παράδοση κι άλλων λαών και τόπων του κόσμου.

Ξεκινάμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου και σας προσκαλούμε να ονειρευτούμε και να συνταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

- Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα: 17:00 το απόγευμα

- Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ώρα: 11:30 το πρωί

Ένα αφηγηματικό ταξίδι μέσα από τη λαϊκή παράδοση του τόπου μας, αλλά και από παραδόσεις κι άλλων λαών και τόπων του κόσμου.

Τα παλιά τα χρόνια όταν τα πουλιά μιλούσαν και τα δέντρα τραγουδούσαν,όταν οι άνθρωποι πίστευαν στο απίστευτο κι έλεγαν το ανείπωτο, τότε θαύματα μπορούσαν να συμβούν. Αλλά θαύματα συμβαίνουν κι ως τις ημέρες μας.

Το λοιπόν, πάρτε το φαναράκι σας κι ελάτε να πάρουμε το μονοπάτι  για τον κόσμο των παραμυθιών. Εκεί όπου επειδή τίποτα δεν αποκλείεται, τα   πάντα είναι δυνατά...

Μια φορά κι έναν καιρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...