Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ανταπόκριση της INTERAMERICAN στην έκκληση της UNICEF

Flag of UNICEFImage via Wikipedia
Για τα παιδιά που λιμοκτονούν στο Κέρας της Αφρικής


Ο συνδυασμός μιας σειράς αρνητικών παραγόντων -όπως οι ένοπλες συρράξεις και οι αυξήσεις των τιμών σε αγαθά πρώτης ανάγκης- με μια πρωτοφανή ξηρασία, έχει δημιουργήσει μείζον ανθρωπιστικό θέμα για περισσότερα από 2 εκατομμύρια παιδιά στη Σομαλία, την Κένυα, την Αιθιοπία και το Τζιμπουτί. Τουλάχιστον ένα στα τέσσερα παιδιά διατρέχει άμεσα τον κίνδυνο του θανάτου και η INTERAMERICAN, συνεπής στη δέσμευση υποστήριξης του έργου της UNICEF που έχει αναλάβει, ανταποκρίθηκε με τη συνδρομή της στην έκκληση του παγκόσμιου οργανισμού για βοήθεια.


Η UNICEF επιχειρεί να περιορίσει τις συνέπειες της κρίσης στο Κέρας της Αφρικής για τα παιδιά, οργανώνοντας την αποστολή ειδικών διατροφικών σκευασμάτων για να αντιμετωπιστεί ο υποσιτισμός, συμπληρωμάτων διατροφής, εμβολίων, καθαρού νερού και πρόχειρων εγκαταστάσεων υγιεινής.
Η INTERAMERICAN συνεργάζεται σταθερά με τη UNICEF και έχει από το 2008 εντεταγμένη την υποστηρικτική συμμετοχή της σε πρωτοβουλίες του οργανισμού στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...