Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής της «Αγάπης» για παιδιά με θέμα: “Η αιμοδοσία μέσα από τα μάτια των παιδιών”.

Ο Σύλλογος της «Αγάπης» αναγνωρίζοντας ότι τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας που ζούμε δίνει την ευκαιρία σε αυτά να χαρούν και να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε μία κίνηση ανθρωπιάς δίνοντας το παράδειγμα στους μεγάλους. Αυτό που απαιτείται είναι χρώμα και δημιουργική φαντασία. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε όλα τα παιδιά της Ελλάδας μέχρι 15 ετών. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν παιδιά μέχρι 15 ετών. Κατηγορίες ηλικιών:

1η κατηγορία: κάτω των 10 ετών
2η κατηγορία: 10 – 12 ετών
3η κατηγορία: 12 – 15 ετών

Μέσα από τον Διαγωνισμό θα βραβευτούν με Μετάλλιο τα 3 καλύτερα έργα από κάθε κατηγορία ενώ σε κάθε παιδί που θα πάρει μέρος θα δοθεί Ειδικός Τιμητικός Έπαινος για την συμβολή τους στην διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2011 και μέσα σε αυτό το διάστημα τα παιδιά θα μπορούν να στέλνουν τις ζωγραφιές τους.

Τα ονόματα των νικητών κάθε κατηγορίας θα δημοσιευθούν στον τοπικό τύπο αλλά και στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.sagapi.gr) στις αρχές Δεκεμβρίου. Οι νικητές όλων των κατηγοριών θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και εγγράφως. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 5 άτομα αναγνωρισμένης αξίας.

ΟΔΗΓΙΕΣ:
-Οι ζωγραφιές θα πρέπει να υποβληθούν με διαστάσεις κόλλας χαρτιού Α3 (300 – 450 χιλ. περίπου)
-Όλα τα έργα θα πρέπει να είναι σχεδιασμένα στο χέρι, ενώ επιτρέπεται η χρήση κάθε τύπου χαρτιού (χαρτόνι, γυαλιστερό, έγχρωμο, κλπ).
-Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε καλλιτεχνικό μέσο (κάθε είδος μπογιάς, νερομπογιά, μαρκαδόροι, κηρομπογιές, κλπ ).Η ζωγραφιά μου είναι έτοιμη! Και τώρα τι κάνω…; Είναι απλό!

1. Γράφετε το Ονοματεπώνυμο σας στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς
2. Κάτω από το όνομα του παιδιού γράφετε το ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση και το τηλέφωνο του κηδεμόνα.
3. Βάζετε την ζωγραφιά σε έναν φάκελο και την στέλνεστε στην διεύθυνση:

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»,
Πλατεία Διοικητηρίου, Τ.Θ. 244,
Τ.Κ. 67100 ΞΑΝΘΗ
με την ένδειξη «Για τον Διαγωνισμό Ζωγραφικής»
www.sagapi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...