Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Τρία θερινά προγράμματα για παιδιά από το Δήμο Ιλίου

Για μία ακόμα χρονιά ο Δήμος Ιλίου υλοποιεί τα γνωστά και αγαπημένα σε γονείς και παιδιά θερινά προγράμματα: «Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης», «Παιδί και Θάλασσα» και «Καλοκαιρινό Καμπ».
Το «Καλοκαιρινό Καμπ», το οποίο υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, είναι ένα αθλητικό–πολιτιστικό πρόγραμμα για παιδιά εργαζόμενων γονέων, ηλικίας 6-12 ετών, τα οποία φιλοξενούνται για δύο εβδομάδες στο Αθλητικό Κέντρο της Ραδιοφωνίας. Γυμναστές, προπονητές και δάσκαλοι μαθαίνουν στα παιδιά τα μυστικά των αθλημάτων της αρεσκείας τους όπως μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ, χάντμπολ αλλά και της ζωγραφικής της αγγειοπλαστικής, της χειροτεχνίας, των παραδοσιακών χορών κλπ.

Μέσα από το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα», τα παιδιά θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το υγρό στοιχείο, με εκμάθηση κολύμβησης αλλά και πολύ παιχνίδι.

Το πρόγραμμα «Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης» είναι διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, υλοποιείται σε χώρους επιλεγμένων σχολείων του Δήμου και απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών, που δεν έχουν την πολυτέλεια των διακοπών ή που οι γονείς τους εργάζονται. Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνονται ομαδικά παιχνίδια, δημιουργικές κατασκευές, θεατρικά δρώμενα και πολλές ακόμα πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για το «Καλοκαιρινό Καμπ» και το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» στα γραφεία του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού, Νέστορος 101 (1ος όροφος) - τηλέφωνα 2102691625 / 2102691502. Εγγραφές 1-17 Ιουνίου.

Για το πρόγραμμα «Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης», αιτήσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου, Νέστορος 101            (2ος όροφος) - τηλέφωνα 2132030013 / 2132030019. Αιτήσεις συμμετοχής 31 Μαΐου-14 Ιουνίου.

westview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...