Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

H Ντίσνεϋλαντ έρχεται σε Πειραιά και Μύκονο απ' τη θάλασσα

Ο αγαπημένος από μικρούς και μεγάλους Μίκυ Μάους και η τρελοπαρέα του θα πιάσουν λιμάνι στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα... στον Πειραιά και στη Μύκονο.

Μια πλωτή Disney Land θα καταπλεύσει στα καταγάλανα ελληνικά νερά από το 2013 ανοίγοντας ένα νέο κεφαλαίο στην ελληνική κρουαζιέρα και δίνοντας νέα προοπτική στα συγκεκριμένα λιμάνια αφού δραστηριότητες της συγκεκριμένης εταιρείας επεκτείνονται και στη στεριά.

Πιο συγκεκριμένα, η Disney Cruise Line ανακοίνωσε ότι προγραμματίζει για το 2013 από δύο προσεγγίσεις σε Μύκονο και Πειραιά με το πλοίο Disney Magic, γεγονός που δεν θα ήταν καν είδηση αν δεν αφορούσε την συγκεκριμένη εταιρεία.

Και αυτό γιατί πρόκειται για μια κατ’ εξοχήν αμερικανική εταιρεία κρουαζιέρας που γεννήθηκε από τα σπλάχνα του ομίλου παιδικής διασκέδασης Disney και απευθύνεται σε μια αγορά που η ίδια περιγράφει ως «Μiddle of America».

Με την Disney Cruise Line, που ξεκίνησε πριν 15 περίπου χρόνια με δύο ειδικά σχεδιασμένα πλοία, ο όμιλος Disney κατάφερε να «μεταφέρει» την τεράστια εμπειρία του από θεματικά πάρκα σε ένα προϊόν κρουαζιέρας με τόσο έντονα χαρακτηριστικά, που είναι μοναδικό στο είδος του. 
Ακολουθώντας πιστά το μητρικό branding, η DCL λειτουργεί ως προέκταση των πάρκων και στις ΗΠΑ πολλές κρουαζιέρες της πουλιούνται ως πακέτο διακοπών, μαζί με το θεματικό συγκρότημα Disney του Orlando.

Ακόμη και ο ιδιόκτητος επιβατικός σταθμός στο Port Canaveral, που είναι το μόνιμο home port της DCL στις ΗΠΑ, έχει μετατραπεί σε αναπόσπαστο τμήμα της θεματικής εμπειρίας Disney. Με την αύξηση της χωρητικότητας της DCL που έφερε η πρόσφατη παραλαβή δύο νέων κρουαζιερόπλοιων, η εταιρεία έπρεπε εμπορικά να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές κρουαζιέρας, τουλάχιστον σε εποχική βάση.
briefingnews.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...