Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Πέππα το Γουρουνάκι»

Η εκδοτική εταιρεία Compupress A.E. και ο κλάδος παιδικών–εφηβικών περιοδικών Anubis Kids έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την έναρξη ενός εκτενούς εκδοτικού προγράμματος, βασισμένου στη δημοφιλέστατη προσχολική εκπομπή «Πέππα το Γουρουνάκι», που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο από το Star.

Η συμπαθέστατη Πέππα, όλη η οικογένεια και οι φίλοι της θα κρατάνε συντροφιά στα παιδιά προσχολικής ηλικίας με ένα μηνιαίο περιοδικό, πολλές ειδικές εκδόσεις περιπτέρου, καθώς και μία σειρά ψυχαγωγικών, αλλά συνάμα εκπαιδευτικών βιβλίων.

Χαρακτηριστικό όλων των εκδόσεων είναι η λιτή, πανέμορφη εικονογράφηση και τα θετικά μηνύματα οικογενειακής θαλπωρής και φιλίας που προβάλλει κάθε σελίδα.

Τα παιδιά θα γνωρίσουν πολλούς χαρακτήρες, που θα τους συντροφεύσουν σε ποικίλες διασκεδαστικές, αλλά πάντα εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Από την Anubis Kids θα κυκλοφορεί κάθε μήνα το περιοδικό «Πέππα το Γουρουνάκι», το οποίο θα περιλαμβάνει ιστορίες από την καθημερινή ζωή της Πέππα και της οικογένειάς της. Κάθε τεύχος θα συνοδεύεται από ένα πολυσέλιδο τετράδιο με παιχνίδια και δραστηριότητες, μέσω του οποίου το παιδί θα μαθαίνει διασκεδάζοντας, καθώς και από μία καρτέλα με αυτοκόλλητα δραστηριοτήτων και επιβράβευσης.

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα.

Σε διμηνιαία βάση θα κυκλοφορούν, επίσης στο περίπτερο, ειδικές εκδόσεις με ιστορίες και δραστηριότητες με την Πέππα και την παρέα της, που θα δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύπτουν διασκεδάζοντας νέες δεξιότητες.

Το περιοδικό και οι ειδικές εκδόσεις θα συνοδεύονται από premiums ψυχαγωγικού όσο και εκπαιδευτικού χαρακτήρα από τον κόσμο της Πέππα.

Βιβλία όλων των κατηγοριών συμπληρώνουν το εκδοτικό πρόγραμμα της Πέππα. Τα πρώτα από αυτά θα βρίσκονται σε βιβλιοπωλεία, σουπερμάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών πριν από το Πάσχα.

Η ομάδα Παιδικών Εκδόσεων της Anubis Kids είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9238672 e-mail: anubiskids@compupress.gr

1 σχόλιο:

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...