Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!

Η ιδανική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που όλοι θέλουμε να νιώσουμε την περίοδο των εορτών δεν είναι μόνο για λίγους... Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να παίξει, να χαμογελάσει, να διασκεδάσει και να ονειρευτεί!

Με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες το Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» φιλοξενεί το πιο ωραίο παραμύθι και προσφέρει σε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους την ευκαιρία να απολαύσουν το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που στήθηκε ποτέ και μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων του.

Με τη μείωση στις τιμές των εισιτηρίων δίνει την ευκαιρία σε ευπαθείς ομάδες, σε ανέργους, σε πολύτεκνους αλλά και σε άτομα με ειδικές ανάγκες να πάρουν τα παιδιά τους από το χέρι και να ζήσουν την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη μαγεία.

…γιατί τα χαμόγελα, τα όνειρα και τα παραμύθια δεν στοιχίζουν ακριβά στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

Με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και την κάρτα πολυτέκνου στο ταμείο, οι τιμές διαμορφώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή ως εξής:
  • Βραχιόλι από 15 € σε 10 €
  • 10 μάρκες από 20 € σε 15 €
  • 20 μάρκες από 35 € σε 30 €
Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια»
Λ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Έξοδος 11 Αττικής Οδού
Ωράρια  λειτουργίας:
Καθημερινές: 16:00-23:00,
Σαββάτο-Κυριακή, Γιορτές: 11:00-23:00
Τηλ: 2106198274-2106196941
www.aidonakia.grΤο πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...